Hoofdprijswinnaar valentijnsloterij HoofddorpPas enorm verrast en blij!

Jaarlijks organiseert de HoofddorpPas een valentijnsloterij als leuk extraatje voor de pashouders. Alle inwoners die over de HoofddorpPas beschikken dingen automatisch mee. Het is elk jaar weer enorm spannend of je één van de fantastische prijzen gewonnen hebt of zelfs de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Dit jaar had Cindy van Eekhout de hoofdprijs gewonnen, een geweldige e-bike ter waarde van 1.999 euro in samenwerking met E-Bikepoint. Ze kon het niet geloven en was enorm verrast en blij.

Ongeloofwaardigheid bij winnaar

Winnaar HoofddorpPas verrast

De hoofdprijswinnaar wordt elk jaar persoonlijk op de hoogte gesteld. Cindy van Eekhout was dit jaar de gelukkige winnaar van de Sparta F8E e-bike ter waarde van 1.999 euro. Quincy Kompier van de HoofddorpPas belde haar op om het grote nieuws bekend te maken. Hij vroeg eerst of ze wist waarvoor hij belde, maar ze had geen flauw idee. Toen ze eenmaal hoorde dat ze de winnaar was, dacht ze dat het een grap was. Ze zei heel verbaasd: “Huh, je maakt een grap! Ik win nooit iets met zo’n actie.” Vervolgens gaf Cindy aan: “Ik moet mezelf even een paar keer knijpen, want ik kan het niet geloven.”

“Ik moet mezelf even een paar keer knijpen, want ik kan het niet geloven.”

Cindy Eekhout, hoofdprijswinnaar valentijnsloterij HoofddorpPas

Omdat ze het nog niet kon geloven wilde ze graag een bevestiging per mail, zodat ze zeker wist dat het echt zo was. Toen ze de bevestiging van Quincy gekregen had vond ze het superleuk. Bij de uitreiking kreeg ze ook nog eens een kleurrijke bos bloemen. Een vriendin van haar kwam al met het geweldige idee om samen te gaan fietsen. Cindy gaat dat dan ook zeker doen. Niets is minder leuk dan heerlijk met een vriendin in het zonnetje fietsen op een fantastische e-bike. Cindy gaat dan ook gelijk gebruik maken van de fiets en ervan genieten. Bovendien zal ze nog vele mooie kilometers gaan maken op de gewonnen e-bike.

Overhandiging van de E-bike

Hoofdprijswinnaar valentijnsloterij HoofddorpPas

Op 3 maart was het feest bij E-Bikepoint. Quincy van de HoofddorpPas ging bij Cindy langs om haar op te halen. Eenmaal bij de e-bike shop aangekomen kreeg zij, uit handen van Quincy, de Sparta F8E e-bike uitgereikt. Ze reageerde enthousiast: ‘Supermooi, de fiets is helemaal mijn kleur.’ Het was een enorm feest in de winkel. De heren van de fietsenzaak ontvingen haar met open armen en gingen meteen aan de slag met het verstellen van de fiets op juiste hoogte. Hierdoor kon Cindy vanaf de fietsenwinkel meteen naar huis fietsen en de e-bike testen.

Wil je ook ook elk jaar meedingen aan de valentijnsloterij? Meld je hier dan aan voor de HoofddorpPas en profiteer ook nog eens van flinke kortingen bij lokale ondernemers. Het hele jaar door zullen er leuke acties langskomen en maak je zelfs kans op de hoofdprijs. De prijzen worden belangeloos en met liefde door de aangesloten lokale ondernemers beschikbaar gesteld. Wie wil nou niet die prachtige hoofdprijs winnen?

Vergelijkbare berichten