E-Bikepoint

Hoofddorp

  • 10% korting op het volledig assortiment fiets accessoires

E-Bikepoint de fietsenpeciaalzaak in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Of heb je een probleem met je huidige fiets? Geen probleem. Bij E-Bikepoint staan ze voor jou klaar om je verder te helpen. Met goede service en gedegen advies voor een lage prijs helpen ze je verder. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? E-Bikepoint heeft een ruim aanbod nieuwe fietsen. Maar ook het aanbod in gebruikte fietsen is zeer de moeite waard. Naast het verkopen van fietsen is het ook mogelijk om bij E-Bikepoint (elektrische) fietsen te huren.

Je fiets laten repareren? E-Bikepoint heeft een leenfiets voor jou. Een lekker band of kapotte ketting? Op dit soort kleine reparaties kun je doorgaans wachten. Heb je geen tijd om je kapotte fiets naar de winkel te brengen? Dan is er geen man overboord. E-Bikepoint heeft een ophaal- en terugbrengservice.

Fietsaccessoires bij E-Bikepoint

E-Bikepoint heeft een ruim assortiment aan fietsaccessoires, zoals fietstassen. Deze zijn op voorraad in de winkel. Ook is de hele collectie van Basil, New looks, Fast Rider, Juncker en Shimano leverbaar.

Assortiment van E-Bikepoint

Fietsbellen – Zadels – Fietstrappers – Fietslichten – Sloten – Remkabels – Versnellingskabels – Handvaten – Snelbinders – Fietskratten – Kinderzitjes van BoBike en Yepp – Fietscomputers – Fietspompen – Fietsdragers – Ook zijn zij officieel dealer van Shimano onderdelen.

E-Bikepoint

Adres

Hoofdweg Oostzijde 726
Hoofddorp

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

023 565 08 60

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 12:00 – 17:00
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag gesloten