Voordelen voor ondernemers om aan te sluiten bij de HoofddorpPas

De HoofddorpPas is dé kortingspas van Haarlemmermeer. Door hieraan mee te doen geef je korting of een cadeautje aan de pashouder. Deze komt daardoor graag bij jou en wordt een trouwe klant. Een win-win situatie voor beide partijen.

Naast omzet op korte en lange termijn zorgt de HoofddorpPas ook voor meer zichtbaarheid van je winkel of zaak. Je krijgt een eigen partnerpagina op de website en lift mee op de social media. Verder verzorgt de HoofddorpPas leuke acties en activiteiten.

In het kort:
Met de HoofddorpPas krijg je meer traffic, zichtbaarheid en kans op omzet.

Is dit alles? Nee … er is meer!

Naast het mooie voordeel dat jij als ondernemer geeft aan de pashouders kun je meedoen met de loterij. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waar de pashouders enorm naar uitkijken. De loterij wordt georganiseerd door de HoofddorpPas in samenwerking met de aangesloten ondernemers.

HoofddorpPas def 2023 Voorkant

AANSLUITEN is heel simpel

In een paar stappen ben je aangesloten bij de HoofddorpPas en kun je de HoofddorpPas pashouders aan je binden door ze te verwennen met een leuke korting of cadeautje.

Kosten HoofddorpPas
Om mee te doen met de HoofddorpPas betaal je eenmalig € 50,- opstartkosten.

Interesse? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. We helpen je graag verder!

Verzilveren

De HoofddorpPas werkt heel eenvoudig. De consument laat de HoofddorpPas zien en ontvangt direct zijn korting of cadeautje. 

Er hoeven dus geen aanpassingen gedaan te worden aan je pinterminal of kassasysteem. Ook hoef je niet te werken met een  app om de kaart te scannen.