Poppodium Duycker HoofddorpPas

Geniet van te gekke optredens bij poppodium Duycker

Poppodium Duycker is hét podium voor popcultuur in Haarlemmermeer en omstreken. Jaarlijks organiseert ze zo’n 200 events, waaronder live concerten, festivals en dance feesten. Binnenkort komen er weer twee geweldige feesten aan: feest PIÑA en Living Legend Tour. Heerlijk dansen en losgaan op de lekkerste reggaeton, latin hits en andere popmuziek. Hoe gaaf is dat!

Wat maken deze optredens zo uniek?

Op vrijdag 13 mei om 22.00 uur begint het feest PIÑA. Dit latin feest brengt de heetste muziek, tropische sferen en vooral veel gezelligheid met zich mee. Tijdens deze avond dans je op de leukste reggaeton, latin hits in combinatie met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken. En in de tweede area van Duycker kun je ook nog eens de hele avond genieten van de lekkerste salsa, bachata en kizomba.

Daarnaast treedt op zondag 22 mei om 21.00 uur Rootsriders met haar Living Legend Tour 2022 op bij poppodium Duycker. Met dit live optreden wil de groep de nadruk leggen op de koning van de reggae, Bob Marley. Hij blijft ruim 40 jaar na zijn dood nog altijd zeer tot de verbeelding spreken. De muziekgroep is zelfs door BBC tot de beste Bob Marley tribute uitgeroepen, hoe mooi is dat!

Rootsriders is momenteel weer aan het toeren. Via hun optredens maken ze duidelijk dat liefde voor en medeleven met elkaar mensen weer tot elkaar zullen brengen. De boodschap van eensgezindheid blijkt relevanter te zijn dan ooit. En het allermooiste is dat Rootsriders dit jaar de finale van het nieuwe SBS programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ haalde.

Met je HoofddorpPas naar poppodium Duycker

Met je HoofddorpPas kun je van een prachtig voordeel op jouw toegangsbewijs profiteren. Neem daarom je HoofddorpPas meer en kom gezellig naar feest PIÑA of Living Legend Tour. Wees er snel bij om jouw favoriete show niet te missen. Zien we jou binnenkort ook bij poppodium Duycker?

Vergelijkbare berichten