winnaar loterij scooter scooty

Hoofdprijswinnaar loterij HoofddorpPas blij verrast

Jaarlijks organiseert de HoofddorpPas een loterij als leuk extraatje voor de pashouders. Iedereen die over een HoofddorpPas beschikt dingt automatisch mee. Het is elk jaar weer enorm spannend of je één van de prijzen gewonnen hebt of zelfs de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Dit jaar won Judith Stolk uit Hoofddorp de hoofdprijs: een elektrische scooter ter waarde van 2.150 euro in samenwerking met Scooty Hoofddorp. Ze was blij verrast.

Gelukkige winnaar

De hoofdprijswinnaar wordt elk jaar persoonlijk op de hoogte gesteld. Judith Stolk was dit jaar de gelukkige winnaar van de Super Soco CU elektrische scooter ter waarde van 2.150 euro. Toen ze het grote nieuws hoorde, kon ze het eerst niet geloven en dacht dat het spam was. Na een controlerend telefoontje naar het kantoor van de HoofddorpPas wist ze dat het goed zat.

Overhandiging van de E-scooter

winnaar loterij scooter scooty

De prijs werd mede mogelijk gemaakt door Scooty Hoofddorp. Op 14 juni jl. was het feest bij de scooterspecialist. Judith kreeg, uit handen van Selim van de HoofddorpPas en Bram van Scooty, de Super Soco CU e-scooter uitgereikt. Ze reageerde enthousiast. Bij de prijs hoorde ook een helm en rijklaar maken, dus Judith kon meteen op de elektrische scooter naar huis.

Wil je ook ook elk jaar meedingen aan de loterij? Meld je hier dan aan voor de HoofddorpPas en profiteer ook nog eens van flinke kortingen bij lokale ondernemers. Het hele jaar door zullen er leuke acties langskomen en maak je zelfs kans op de hoofdprijs. De prijzen worden belangeloos en met liefde door de aangesloten lokale ondernemers beschikbaar gesteld. Wie wil nou niet die prachtige hoofdprijs winnen?

Vergelijkbare berichten