Wiljo Financieel Adviesbureau

Hoofddorp

  • 10% korting op de tarieven van het verzorgen van belastingaangiften
  • 10% korting op het verzorgen van administraties

Over Wiljo Financieel Adviesbureau

Bij Wiljo kun je terecht voor het laten bijhouden van je administratie en het verzorgen van belastingaangiftes. En ook bent je voor financieel en fiscaal advies bij hem altijd aan het goede adres. Wiljo is dé expert in ontzorgen.

Administraties
Dit financieel adviesbureau is gespecialiseerd in het verzorgen van administraties van particulieren en bedrijven. Ze maken gebruik van verschillende moderne softwarepakketten waardoor ze op efficiënte en voor je voordelige wijze jouw administratie verzorgen.

Advies
Ook kun je bij Wiljo terecht voor advies over je financiën en belastingen. Zij geven advies over testamenten, erf- en schenkbelasting, beleggingen, bedrijfsopvolging en vermogensbeheer. Wiljo is van alle markten thuis en gaat altijd samen met je op zoek naar nieuwe kansen of goede oplossingen.

Wiljo Financieel Adviesbureau is een klein kantoor, waardoor je er zeker van bent dat je altijd met korte lijntjes te maken hebt. Je hoeft er nooit bang voor te zijn dat je iemand aan de lijn krijgt, die niet het fijne weet van jouw administratie. De kosten blijven daarom beperkt, zonder dat je in hoeft te leveren op expertise.

Wiljo Financieel Adviesbureau

Adres

Vliehors 36
2134 XN Hoofddorp

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

023-5553160

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 09:00 – 17:00
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag Closed
zondag Closed