Stuntenmetplinten

Hoofddorp

  • * m.u.v. aanbiedingen en lopende acties * Korting geldt alleen voor inwoners van Haarlemmermeer

Plinten monteren is een klus welke vaak blijft liggen. Een veel gehoorde kreet is dan ook: ‘Ooh, dat doen we wel als we er eenmaal wonen’. De praktijk leert echter dat ‘eenmaal’ synoniem staat voor nooit meer. Stunten met plinten is grondlegger van de all-inclusive plinten formule en in 2006 begonnen met de levering van o.a. plinten en sierlijsten, inclusief montage.

Over ons de ondernemer
In 2006 richtte Eric Salomons Stunten met Plinten op. Waarna zij zich zijn gaan specialiseren in de afwerking van vloeren. In het bijzonder de plinten en architraven. Uiteindelijk is dat uitgegroeid tot wat stuntenmetplinten.nl nu is geworden. En daar zijn ze best trots op.

Kwaliteit
Stunten met Plinten onderscheidt zich in kwaliteit én het grote assortiment van plinten, zo leveren ze een breed scala aan MDF plinten, hardhouten plinten, en kunststofplinten (orac decor & Dolken plinten) Dolken plinten worden geheel stofvrij gemonteerd en zijn waterbestendig.
Alle producten worden inclusief montage én volledige afwerking geleverd. Onze MDF en hardhouten plinten laten we, in een door u gekozen kleur spuiten door een lokale meubelspuiterij.

Gegarandeerd de BESTE PRIJS!
Kiest je voor Stunten met Plinten? Dan garanderen zij de beste prijs i.c.m. de hoogste kwaliteit en de beste service. Zij worden vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. 

Stuntenmetplinten

Adres

Maria Tesselschadelaan 37 Hoofddorp


(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06-52361118

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag 24 uur geopend
dinsdag 24 uur geopend
woensdag 24 uur geopend
donderdag 24 uur geopend
vrijdag 24 uur geopend
zaterdag 24 uur geopend
zondag 24 uur geopend