Restaurant Lieveling

Hoofddorp

  • * m.u.v. overige acties en officiële feestdagen * korting tot maximaal 4 personen per HoofddorpPas

Restaurant Lieveling
Ons restaurant dankt zijn naam aan de nachtvlinder Lieveling (Timandra comae) uit de familie Geometridae, met een spanwijdte van 30-34 mm. Ons pand heeft de vorm van deze vlinder gekregen. Net als deze vlinder, die het hele jaar te zien is, zijn we veelzijdig, kleurrijk, telkens weer verrassend en hebben oog voor al het moois dat onze omgeving u en ons te bieden heeft.
De locatie is omringd door bomen aan een meer. Met een terras aan het water. Organiseer een vergadering met het geweldige uitzicht over het meer. Liefde. Beleef samen een prachtig moment dat nooit vergeten zal worden. Het is niet zomaar een locatie, maar één die 365 dagen per jaar geopend is. Prachtig gelegen aan de Toolenburger plas. Elke dag geopend vanaf 10.00 uur voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner.
Terras
Het terras aan het water met adembenemend uitzicht over de Toolenburgerplas is onze trots. Geniet van een overweldigende zonsondergang vanaf één van onze tafels en de comfortabele loungebanken. Ook binnen heeft u zowel beneden als boven een adembenemend uitzicht over de plas.
Mindervaliden
Ons paviljoen is volledig aangepast voor mindervaliden. Alles is gelijkvloers en er zijn geen drempels aanwezig. De ruime invalidentoilet is van alle gemakken en benodigdheden voorzien. Op de begane grond is het toilet aanwezig.
Parkeren
Restaurant Lieveling beschikt over een ruime GRATIS parkeergelegenheid.

Restaurant Lieveling

Adres

Redenburgsingel 110 Hoofddorp


(plan route of kopieer adres)

Volg ons op

Telefoonnummer

023-5556080

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 10:00 – 22:00
woensdag 10:00 – 22:00
donderdag 10:00 – 22:00
vrijdag 10:00 – 22:00
zaterdag 10:00 – 22:00
zondag 10:00 – 22:00