Buro Devente

Hoofddorp

  • 5% korting op bouwaanvraag tekeningen, constructie berekeningen en verzorgen aanvraag van een bouw vergunning.

Ben je op zoek naar een professioneel team dat samen met jou een project kan opstarten zonder daarbij problemen te ondervinden? Of ben je van plan om een bouwvergunning aan te vragen, ook dan ben je bij Els en Ronald Devente aan het goede adres.

Zij bestieren samen Bouwkundig Teken- en Constructieburo Devente en hebben jarenlange ervaring in het maken van zowel bouwtekeningen als constructieberekeningen. Hiermee kunnen ze je omgevingsvergunning aanvragen bij het omgevingsloket. Zo weet je zeker dat alles goed loopt. Maar ook als de verbouwing geen vergunningsaanvraag nodig heeft kun je met hun tekeningen en berekeningen offertes aanvragen bij verschillende aannemers.

Ze werken onder andere in de gemeente Haarlemmermeer maar ook veel projecten bevinden zich in Bennebroek, Leiden, Haarlem en Amsterdam. De Randstad is ze dan ook niet vreemd. Het team bestaat uit een bouwkundige en een constructeur, een unieke combinatie,  waarbij kennis gedeeld wordt en het project soepel loopt. Heb je plannen, schroom dan niet contact op te nemen met Bouwkundig Teken- en Constructieburo Devente.

Buro Devente

Adres

Minet Stormstraat 59
Hoofddorp

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

023-5626379

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website