Bob en Frank is gestart vanuit een colligiaal verband tussen Melissa Heijerman en Robert van Leeuwen. Bij Bob en Frank worden de passie voor cocktails,horeca en avontuur die door beide wordt gedeeld.
Het bedrijf was eerst opgericht om hun kunsten met cocktails naar een hoger niveau te tillen en daarna werd het snel uitgebreid om hun kennis te delen met anderen. Dit doen ze door workshops voor consumenten en bar consults voor de horeca. Daarnaast leveren ze ook totaal concepten in de vorm van volledig verzorgde evenementen.
Het huidige dienstenpakket van Bob en Frank bestaat uit het geven van workshops, masterclasses, tastings, het leveren van shakers op locatie en totaal verzorging van evenementen.
Naast Melissa en Robert bestaat het team uit zorgvuldig uitgekozen freelancers, welke hun sporen in de horeca verdiend hebben. Door de nauwe samenwerking met zowel de drankmerken als de nauwkeurig uitgekozen partners is Bob & Frank een ‘one-stop shop’ waar men zowel particulier als zakelijk terecht kan voor iedere klus op het gebied van ‘cocktails and more’.