BBB Bootcamp

Hoofddorp

  • Normaal €350,- met HoofddorpPas korting Nu €300,-

  • Nomaal €100,- p.m. met HoofddorpPas korting Nu €75,- p.m. voor 1 x per week

  • Normaal €175,- met HoofddorpPas korting Nu €131,25 voor 2 x per week

Ben jij op zoek naar een nieuwe sport of wil je met een gezellige groep samen? Dan ben je bij BBB Bootcamp aan het juiste adres.

Want BBB Bootcamp staat voor energieke trainingen, met aandacht voor iedereen die met plezier wil sporten in de buitenlucht.

Onder leiding van professionele en enthousiaste trainer-coaches worden er afwisselende en uitdagende trainingen aangeboden, zodat iedere deelnemer het maximale uit hun trainingen kunnen halen en met een voldaan gevoel naar huis gaan, om later weer een keer terug te komen voor een tweede of derde keer in de week te sporten. Deze trainingen bestaan uit verschillende kracht- en conditie oefeningen in de buitenlucht, tijdens de krachttraining trainen we met losse trainingsmaterialen zoals kettlebells, barbells, battle ropes, medicine balls en meer.

De trainingen van BBB Bootcamp zijn geschikt voor volwassenen van verschillende leeftijden, tot wel 75 jaar. De kids bootcamp is van 7 t/m 11, de kick ass bootcamp van 12-17 jaar. Daarnaast biedt bbb bootcamp ook small group training of personal training zorg je voor een getraind lichaam op een manier die bij je past en vol te houden is.

We sluiten elke training gezellig af met een gezond hapje en drankje en kletsen nog even bij met de groep.

 

BBB Bootcamp

Adres

Burgemeester Pabstlaan 10c-8
2132 XE Hoofddorp

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06 5023 2292

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website