ATN Beveiliging

Nieuw-Vennep

  • 10% korting op abonnement meldkamer en abonnement alarmopvolging

ATN beveiliging is het bedrijf voor al je beveiligingskwesties. ATN beveiliging is gerenommeerd middelgroot beveiligingsbedrijf centraal  gevestigd in Nieuw Vennep en door middel van drie verschillende disciplines bieden zij hun klanten het complete veiligheidspakket op het gebied van:

Beveiliging:Van het plaatsen van een camera installatie tot het installeren van een branddetectiesysteem. Van het leveren van een alarminstallatie tot het gebruiksklaar opleveren van een toegangscontrolesysteem. Alle organisatorische,- bouwkundige en elektronische beveiliging zijn ondergebracht bij ATN Beveiliging.

Bewaken: Het beveiligen van objecten houdt niet op bij het installeren van een beveiligingssysteem. Fysieke beveiliging zoals mobiele surveillance, objectbeveiliging en receptiediensten worden uitgevoerd door ATN Bewaking.

Videosurveillance: Doordat ATN een eigen Video Alarm Centrale (VAC) heeft kunnen wij 24/7 participeren op verdachte situaties en videosurveillance uitvoeren. Alle services met betrekking tot het monitoren, meekijken en uitlezen van camerabeelden worden door ons uitgevoerd.

Bij interesse neem dan snel contact op met ATN beveiliging.

ATN Beveiliging

Adres

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep


(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0252 527 666

Website

Ga naar website