Workweare Centre

10% korting op bedrijfskleding en promotionele kleding producten.


 
Over ons
Workwear Centre is uw totaalleverancier van bedrijfskleding, veiligheidskleding promotioneel textiel, pbm’s en schoenen.U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment representatieve bedrijfs-, en werk- en veiligheidskleding waarbij kwaliteit, draagcomfort, de juiste kleuren en einduitstraling van uw bedrijf voorop staat. In elke oplage en met een keuze uit diverse merken.
 

Bij Workwear Centre staat de klant centraal en horen wij graag wat uw vragen en wensen zijn en komt een van onze buitendienstmedewerkers bij uw langs om uw wensen in te vullen. Door middel van een inventarisatie van zowel kleding als bedrukking kunnen wij u een goede en passende aanbieding te doen.

 

Beschermingsmiddelen
Tevens biedt Workwear Centre een breed assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen aangezien uw gezondheid het belangrijkste is wat er is  Het dragen  van deze beschermingsmiddelen is daarom van groot belang, juist tijdens het werk.

Borduren en bedrukken
Bij Workwear Centre kan  vrijwel alle kleding worden voorzien van een borduring of bedrukking.
Wij werken met de beste en hoogste kwaliteit kledingtransfers  die wij aanbrengen onder hoge druk en met een temperatuur van 140 tot 160 graden. Hiermee garanderen wij een optimale kwaliteit, slijtvastheid en wasbestendigheid.
 
Maatwerk
Onze persoonlijke benadering en maatwerk-advies is de kracht van Workwear Centre en de wens van de klant altijd centraal waardoor wij in samenspraak het gewenste eindproduct kunnen realiseren.

 

Adres van Workweare Centre


Meeuwenstraat 12
2134 EV Hoofddorp

06 - 14501457
info@workwearcentre.eu
Bekijk de website van Workweare Centre


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Kleding & Accesoires