Wiljo Financieel Adviesbureau

Experts in ontzorgen

10% korting op de tarieven van het verzorgen van belastingaangiften 
10% korting op het verzorgen van administraties 

 

Wiljo Financieel Adviesbureau
Welkom bij Wiljo Financieel Adviesbureau in Hoofddorp. Bij Wiljo kunt u terecht voor het laten bijhouden van uw administratie en het verzorgen van belastingaangiftes. En ook bent u voor financieel en fiscaal advies bij Wiljo altijd aan het goede adres. Wiljo is dé expert in ontzorgen.

 Administraties
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van administraties van particulieren en bedrijven. Wij maken gebruik van verschillende moderne softwarepakketten waardoor wij op efficiënte en voor u voordelige wijze uw administratie verzorgen.

Advies
Ook kunt u bij Wiljo terecht voor advies over uw financiën en belastingen. Wij geven advies over testamenten, erf- en schenkbelasting, beleggingen, bedrijfsopvolging en vermogensbeheer. Wiljo is van alle markten thuis en gaat altijd samen met u op zoek naar nieuwe kansen of goede oplossingen.

U kent ons en wij kennen u
Wiljo Financieel Adviesbureau is een klein kantoor, waardoor u er zeker van bent dat u altijd met korte lijntjes te maken heeft. Wij kennen u en u kent ons. U hoeft er nooit bang voor te zijn dat u iemand aan de lijn krijgt, die niet het fijne weet van uw administratie. De kosten blijven daarom beperkt, zonder dat u in hoeft te leveren op expertise.

Contact

Kijk gerust verder rond op onze website en neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten. Dat kan door naar de contact-pagina te gaan, door ons te mailen op info@wiljo.net of door Willem Beishuizen te bellen op 023 - 555 31 60.

Adres van Wiljo Financieel Adviesbureau


Hoofdweg 680
2132 BT Hoofddorp

023-5553160
info@wiljo.net
Bekijk de website van Wiljo Financieel Adviesbureau


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Overige