Wereldwinkel Haarlemmermeer

10% korting op het gehele fairtrade en overig assortiment

m.u.v. speciale aanbiedingen en voedingsmiddelen.

Welkom bij Wereldwinkel Haarlemmermeer
De unieke en inspirerende cadeauwinkel vol authentieke en bijzondere producten uit verschillende culturen.De Wereldwinkel is niet zomaar een winkel.
Ze is niet gericht op een zo groot mogelijke winst. Haar doelstelling is:
streven naar eerlijke handel in een betere wereld. Een wereld waarin economische en sociale gelijkheid realiteit is. Eerlijke handel betekent een rechtvaardige prijs voor een product, geen kinderarbeid en meer aandacht voor de verbetering van de positie van vrouwen.

De "winst" van de Wereldwinkel wordt omgezet in giften aan de importeurs. Zij besteden de giften weer aan ontwikkeling, opleiding, veiligheid, en leefbaarheid voor de producenten en hun omgeving.
Bij de Wereldwinkel kunt u terecht voor producten uit verschillende culturen en landen. Ook levensmiddelen zijn aanwezig in het kleurrijke assortiment. De kwaliteit is hoog, maar belangrijker is dat er geen bijsmaak aan zit. De producenten, veelal kleine boeren, krijgen een eerlijke prijs voor hun producten om een menswaardig bestaan op te kunnen bouwen.
In Wereldwinkel Hoofddorp verkopen wij diverse levensmiddelen o.a. koffie en thee, wijnen, keramiek, sieraden, gebruiksvoorwerpen, muziekinstrumenten, wierook, speelgoed, papierwaren en cadeaubonnen.

 

Adres van Wereldwinkel Haarlemmermeer


Dik Tromplein 10
2132 TX Hoofddorp

023-5654664
Bekijk de website van Wereldwinkel Haarlemmermeer


Bekijk meer in de categorie: Huis & Tuin Overige