Verhuisbedrijf Snijders

5% korting op uw offerte voor een complete verhuizing, op vertoon van uw HoofddorpPas

 

Snijders verhuizingen Hoofddorp en Amsterdam
Ons verhuisbedrijf bestaat sinds 1903 wat voor u als client een zekerheid geeft dat uw spullen in goede en betrouwbare handen zijn. De regio waar wij voornamelijk in werken is Amsterdam, Hoofddorp / Nieuw Vennep en Haarlem en de rest van Nederland. Verhuizen van uw inboedel, kantoorverhuizingen, bedrijfsverhuizingen, senioren verhuizingen, verhuizen van antieke meubels, muziekinstrumenten, gebeurt met vakmanschap en ervaren en gemotiveerde verhuizers.
 
Voordelen van een Erkende Verhuizer
De Erkende Verhuizers van Nederland zijn specialist in het zorgeloos verhuizen en doen er alles aan om van uw verhuizing een succes te maken. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Snijders Verhuisbedrijf voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie.  Snijders verhuizingen is aangesloten bij de Erkende Verhuizers.
Verhuizen zonder stress
Voor alle verhuizingen heben wij beschikking over uitstekend materiaal, zoals:
Verhuiswagens met luchtvering Verhuisliften t/m 23 m hoogte Hang kleding boxen Schilderij boxen Schoonloop matten Verhuisdozen in bruikleen bij de verhuizing inpakpapier en stickers Dit alles tegen reele en redelijke prijzen, inclusief verzekering.
 
Verhuizen samen met Snijders Verhuisbedrijf
Verhuizingen in geheel Nederland Inpakken/uitpakken Demontage en montage van meubelen Opslag van uw inboedel, of een gedeelte hiervan.
Verhuizen is niet niks, wij zorgen ervoor dat u de verhuisdag als een positieve dag ervaart. Na meer dan 100 jaar verhuizen weten wij wat er allemaal op zo'n dag voorbij komt.
 
Snijders Verhuizingen - dé Erkende Verhuizer in de regio.
Al meer dan 100 jaar verhuizen we met veel plezier en misschien bent u onze volgende klant?
Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? 

 

Adres van Verhuisbedrijf Snijders


J.C. Beetslaan 163E
2131 AL Hoofddorp

023 - 5630723
Bekijk de website van Verhuisbedrijf Snijders


Bekijk meer in de categorie: Huis & Tuin