Twinkel 4 Kids

5% korting op de gehele collectie kinderkleding en accessoires

M.u.v. uitverkoop, cadeaubonnen en overige acties.
Bij gebruik van de HoofddorpPas, geen gebruik klantenpas.

Twinkel4Kids Hoofddorp, Al jaren een begrip!
We begonnen ooit als Baby Twinkel, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot de succesformule Twinkel4Kids! Bij ons in de winkel vind je de mooiste betaalbare kinderkleding voor baby’s, peuters, jongens en meisjes tot en met 16 jaar. We voeren merken zoals Z8, Name it, Bomba, Vingino en Retour, naast diverse andere! Bovendien vind je bij ons de mooie accessoires van bijvoorbeeld Koeka, Aiden & Anais, Sophie de Giraffe en Happy Horse.
Ben je op zoek naar de leukste kraam-, baby -en kindercadeautjes? Dan kun je daarvoor in Hoofddorp terecht. Onze verkoopmedewerksters staan met plezier voor je klaar, voor een advies op maat of om je te helpen een leuke outfit samen te stellen. Tot snel in onze winkel in Hoofddorp!
 
Waar vind ik Twinkel4Kids in Hoofddorp?
Twinkel4Kids heeft een ouderwets gezellige kinderkleding winkel in Hoofddorp en Amstelveen. We bevinden ons in Hoofddorp aan de Kruisweg, midden in de winkelstraat. Anders dan de overige winkels in de straat hebben we geen eigen etalage, maar nodigen we je graag uit via onze gezellige pijpenla. Vanaf de weg hebben we een smalle ingang, eenmaal binnen begint de beleving en kom je uit in onze gezellige kledingwinkel met de mooiste merken kinderkleding. We zijn daardoor onder andere goed bereikbaar vanuit Aalsmeer, Alphen a/d Rijn, Amstelveen, Badhoevedorp, Cruquius, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Kudelstaart, Leiden, Lisse, Nieuw Vennep en Roelofvarendsveen.

Openingstijden Twinkel4Kids Hoofddorp
Maandag 12.00 – 17.30
Di t/m donderdag 09.30 – 17.30
Vrijdag 09.30 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag 12:00- 17.00

 

Adres van Twinkel 4 Kids


Kruisweg 987a
2132 CE Hoofddorp

023-5639522
Bekijk de website van Twinkel 4 Kids


Bekijk meer in de categorie: Kleding & Accesoires