Trekhaak Centrum Hoofddorp

Gratis Kentekenplaat (wit) t.w.v. €15,-
bij montage van een trekhaak bij de nr.1 trekhaak specialist 


Trekhaakcentrum Hoofddorp
Wilt u een trekhaak aanschaffen en laten monteren in de buurt van Haarlemmermeer? Dan is Trekhaakcentrum Hoofddorp de juiste plek voor u. Alle trekhaken kunt u bij ons in Hoofddorp vinden. Geschikt voor fietsendragers, caravans en aanhangers. Alle trekhaken worden voor een aantrekkelijke prijs gemonteerd. Maar ook voor een zelf te plaatsen trekhaak of kabelset kunt u terecht bij Trekhaakcentrum Hoofddorp.
 
Binnen 1 dag gemonteerd
All-inclusive prijs zonder verrassingen
Deskundig advies door professionals
Veiligheid & kwaliteit staan voorop
 
De expert
De trekhaak experts van Trekhaakcentrum Hoofddorp staan u graag bij om de juiste trekhaak voor uw auto te vinden. Of u nu een trekhaak zoekt voor een BMW, Opel of Ford, elke trekhaak voor ieder automerk kunt u bij onze vestiging in Hoofddorp laten monteren. Heeft u al parkeersensoren of wilt u deze laten monteren, ook hier kunnen wij u mee helpen.
 
Wat voor trekhaak past er op mijn auto?
Voor de meeste auto’s is er een vaste trekhaak beschikbaar waarbij de kogelstang altijd achter de auto uitsteekt. Voor meer luxe auto`s zijn trekhaken met afneembare kogel- stang of wegklapbare kogelstang bij Trekhaakcentrum Hoofddorp verkrijgbaar.

 

Adres van Trekhaak Centrum Hoofddorp


Kruisweg 871
2132 CA Hoofddorp

023-5622212
info@dcge.nl
Bekijk de website van Trekhaak Centrum Hoofddorp


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen