Travel Counsellors / Margriet Noort

Met de HoofddorpPas GEEN boekingskosten t.w.v. €28,00

Gratis prijsvergelijking van een bestaande reis offerte.
(Heeft u een al offerte voor een mooie reis? Geheel gratis kijken wij naar de mogelijkheid om de zelfde reis goedkoper aan te bieden)
 
 
Op zoek naar een onafhankelijk en vooral deskundig reisadvies? Ik help u graag bij het plannen en realiseren van uw volgende reis en ik kom, indien gewenst, ook bij u thuis om uw wensen door te spreken.


Ik heb een passie voor (verre) reizen en dan vooral naar Canada en het verre Oosten. Ik kan maatwerkreizen boeken die precies voldoen aan uw vakantiewensen. Ik werk vanuit huis, dus ik verleen service die veel verder gaat dan die van het reisbureau, en zeker verder dan het internet! Ik neem echt de tijd voor u en ik ben bereikbaar op een tijdstip dat u uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. En uiteraard ben ik ook tijdens uw reis beschikbaar, om u bij te staan, indien nodig!
Canada is een van mijn favoriete bestemmingen, ik heb het inmiddels al 5 maal bezocht. Ik kan u dan ook uitstekend adviseren over een reis door dit prachtige land. Ik heb een groot aantal cursussen van het Canadese Tourism Board gevolgd waardoor ik mij nu Canada Specialist mag noemen. U moet tenminste 1 keer in uw leven naar dit fantastische land! En na die ene keer, zult u zeker terug willen.

De afgelopen jaren heb ik veel gereisd en vele bestemmingen bezocht, o.a. Canada, Oman, Sri Lanka, Indonesië, Japan, Zuid-Afrika, Bora Bora, IJsland, Egypte, Israël, Tahiti, Hawaii en Jamaica en uiteraard het grootste deel van Europa. Verder heb ik diverse cruises gemaakt. Als uw persoonlijke reisadviseur, draag ik de kennis en ervaring, met betrekking tot deze bestemmingen, graag aan u over!
Neem gerust vrijblijvend contact op, zodat ik u kan helpen bij het realiseren van al uw reisplannen. Een offerte is altijd vrijblijvend!

Met vriendelijke groet,
Uw persoonlijke Travel Counsellor,
Margriet Noort

 

Adres van Travel Counsellors / Margriet Noort


Haringvliet 84
2134 XB Hoofddorp

023-7850142 / 06-51394009
margriet@travelcounsellors.nl
Bekijk de website van Travel Counsellors / Margriet Noort


Bekijk meer in de categorie: Uitgaan, Cultuur, Kunst Zakelijk & Kantoor Overige