Ton van Dam Openhaarden

5% korting op het volledige assortiment haarden en kachels.

m.u.v. aanbiedingen en arbeidsloon.

 

Welkom bij Openhaarden Ton van Dam
Al meer dan 30 jaar zijn wij een gespecialiseerd familiebedrijf in het leveren en plaatsen van haarden en kachels in de regio Haarlemmermeer. In onze smaakvolle showroom vindt u alle typen gashaarden, houthaarden, elektrische haarden, schouwen, kachels en buitenhaarden. Wij bieden een totaalpakket aan dat u zelf kunt samenstellen, van alleen het leveren van de haard tot en met de gehele installatie inclusief de afwerking. Voor bijna elk budget bieden wij een passende oplossing. 


Een stukje geschiedenis
Ruim honderd jaar geleden startte de overgrootvader van Ton van Dam de zaak als stukadoorsbedrijf. Generatie op generatie leerde het vak, totdat Ton van Dam zich zo’n 40 jaar geleden specialiseerde in het stuken van openhaarden. Hij werkte voor een openhaardenfabriek onder meer op locatie in woningen, villa’s en vakantiebungalows door heel Europa. Daar leerde hij ook de haarden compleet in te bouwen. Ton van Dam besloot in 1995 zich definitief bezig te houden met openhaarden en opende een showroom in Hoofddorp.
Aanleg, inbouw, afwerking; het waren de specialismen waarin het bedrijf groot was geworden, dus werd de toekomst daar geheel op gericht. En met succes.
Inmiddels weer een generatie verder behoort Ton van Dam Openhaarden tot een van de meest gerenommeerde openhaardenzaken van Nederland.

De recent gerenoveerde showroom biedt een goede sfeerimpressie van de vele mogelijkheden van haarden en kachels en de nieuwste technieken. Met behulp van 3D-tekeningen helpen we onze klanten hun droomhaard te realiseren. Of het nu gaat om een inbouw- of voorzethaard, een kachel, gas- of hout gestookt of zelfs elektrisch, en desgewenst met of zonder inbouwkast, wij geven altijd passend advies voor elk budget.

 

Adres van Ton van Dam Openhaarden


Kruisweg 1113
2131 CV Hoofddorp

023-5634807
Bekijk de website van Ton van Dam Openhaarden


Bekijk meer in de categorie: Huis & Tuin