Ton Hofstra Fotografie

25% korting op alle soorten foto reportages voor zowel Bedrijf en Particulier

 

Over mij
Marketingcommunicatie is mijn professie
Sinds april 1992 zelfstandig ondernemer, na geruime tijd werkzaam te zijn geweest als hoofd publiciteit en verkoopbevordering bij o.a. Prénatal (1973-1983), Blokker (1983-1986) en Peek & Cloppenburg (1986-1992).

Fotografie mijn grote passie. Al vanaf 15 jaar verwoed amateurfotograaf, in 2005 is fotografie op professionele basis aan de dienstverlening toegevoegd.

Eén pakket voor content
tonhofstra.nl is gevestigd in Hoofddorp. Biedt ondernemingen zowel professionele (bedrijfs)fotografie als ook marketingcommunicatie, al dan niet in één pakket ten behoeve van het samenstellen van persberichten, folders en complete content voor websites.

Voordeel kleinschaligheid
Snelheid, efficiency, sterk ontwikkeld kostenbewustzijn en originaliteit worden gekoppeld aan een brede en gedegen fotografiekennis en communicatie-ervaringen. Met als resultaat klinkende resultaten bij bescheiden budgetten.

Midden in de maatschappij
Ton Hofstra Fotografie is nauw betrokken bij culturele en sociale ontwikkelingen in Haarlemmermeer en ondersteunt graag met fotografie goede doelen en evenementen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Adres van Ton Hofstra Fotografie


Assumburg 148
2135 BA Hoofddorp

06-55197535
welkom@tonhofstra.nl
Bekijk de website van Ton Hofstra Fotografie


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Elektronica, Computer, Fotografie