Team Man of Steel Rachid Belaini

Op vertoon van de HoofddorpPas:

* Gratis proefles t.w.v. €10,-
* Geen inschrijfgeld t.w.v. €10,-
* 1e 2 maanden 20% korting voor kinderen van 4 t/m 15 jaar geen €25,- maar €20,-
* Volwassenen 1e 2 maanden krijgen €5,- korting op hun abonnement, geen €45,- maar €40,-.
 

Welkom Bij Team Man Of Steel!
Het adres voor uw kickboks training. Rachid Belaini is een oud prof Kickbokser met een goede staat van dienst. Na een carriere in de ring besloot hij te beginnen met het trainen van anderen. Hier is Team Man of Steel geboren. Of je nu wilt kickboksen of bootcampen bij Rachid ben je aan het juiste adres. Voor zowel volwassenen als kinderen biedt Team Man of Steel de juiste begeleiding. Wacht niet langer en begin met trainen samen met Team Man of Steel.
 
Rachid Belaini
Rachid Belaini is op zijn 14e begonnen met kickboksen uit weerstand tegen pesten en haat in zijn omgeving. Na twee jaar trainen heeft Rachid zijn eerste wedstrijd gevochten. Langzamerhand ging dit steeds beter en werd Rachid steeds sterker. Op zijn 25e levensjaar is Rachid doorgebroken in het professionele circuit en heeft op het hoogste niveau van de wereld gevochten. Zo is Rachid Europees kampioen geweest, en heeft hij ook voor wereldtitels gevochten.
Alle ervaring die Rachid heeft opgedaan in zijn prof carrière wilt hij nu overbrengen op de jeugd. De belangrijkste onderdelen zijn: Zelfvertrouwen, uithoudingsvermogen, discipline en respect. Deze onderdelen hebben Rachid geholpen in zijn strijd tegen haat en later in zijn wedstrijden tegen wereldtoppers.

 

Adres van Team Man of Steel Rachid Belaini


Parellaan 34
2132 WS Hoofddorp

06-84842701
tmos@team-man-of-steel.nl
Bekijk de website van Team Man of Steel Rachid Belaini


Bekijk meer in de categorie: Sport, Sport- Artikelen, Kleding