Stuntenmetplinten.nl

De goedkoopste in Nederland

15% korting* op alle plinten inclusief montage

* m.u.v. aanbiedingen en lopende acties
* Korting geldt alleen voor inwoners van Haarlemmermeer

 

Ons bedrijf is opgericht in 2006. Na met name actief te zijn geweest in de afwerking
van zeer luxe appartementen, zijn we ons gaan specialiseren in de afwerking van
vloeren. In het bijzonder de plinten en architraven.  Uiteindelijk is dat stuntenmetplinten.nl geworden. Wij onderscheiden ons niet alleen in de kwaliteit van de plinten en het plaatsen daarvan, maar veelvuldig ontvangen wij  complimenten: dat we  snel en adequaat reageren, afspraken altijd nakomen, en altijd bereikbaar zijn, ook wanneer we druk zijn.

 

Plinten monteren is een klus welke vaak blijft liggen. Een veel gehoorde kreet is dan ook: ‘Ooh, dat doen we wel als we er eenmaal wonen’. De praktijk leert echter dat ‘eenmaal’ synoniem staat voor nooit meer. Wij zijn hier op ingesprongen, en zijn als grondlegger van deze formule all-inclusive plinten in 2007 begonnen met de levering van o.a. plinten en sierlijsten, inclusief montage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarenlange ervaring
Stuntenmetplinten legt tientallen kilometers plint per jaar en is de grondlegger van de ‘all-inclusive’-formule. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van MDF-plinten van topkwaliteit. Wij leveren een all-inclusive product!
Bekijk nu ons complete assortiment MDF plinten.

 

De Stuntenmetplinten Prijsgarantie
Wij controleren regelmatig de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dit doen we ook bij acties van concurrenten, zoals in folders, kranten en op radio en tv.
 

 

 

Adres van Stuntenmetplinten.nl


stuntenmetplinten.nl


06-52361118
info@stuntenmetplinten.nl
Bekijk de website van Stuntenmetplinten.nl


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Huis & Tuin