StukArt Tuinen

Uw creatieve partner in groen

10% korting op uw tuinontwerp.
 

Over StukArt Tuinen
StukArt Tuinen is een familiebedrijf, opgericht in 1979 door Frans StukArt, sinds maart 2012 overgenomen door zoon Michael Stukart en schoonzoon Onno Kinkel en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 26 vakkundig opgeleide medewerkers. Hier zijn we trots op! Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan al jaren hoog bij ons in het vaandel, dat ziet u dan ook terug in de projecten en tuinen die wij opleveren. De kracht van onze organisatie is de grote mate van flexibiliteit en het totaalproduct dat StukArt Tuinen u biedt. Wij hebben professionals in huis waardoor wij uw project van A tot Z kunnen begeleiden.


Tijd voor een kop koffie?

Neem contact met ons op! U kunt o.a. bij ons terecht voor een creatief tuinontwerp, een deskundig tuinadvies, de vakkundige aanleg van de tuin en het verzorgen en onderhoud van uw tuin of buitenterrein. Wij bieden onze diensten zowel zakelijk als particulier aan.

Het gebied waarin wij onze werkzaamheden uitvoeren bereikt een groot gedeelte van het noordelijke deel van de randstad, zoals Haarlemmermeer, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Landsmeer, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen, Nieuwkoop, Abcoude en ‘t Gooi (Laren, Blaricum, Naarden).

 

Adres van StukArt Tuinen


Rijnlanderweg 1297
2153 KD Nieuw Vennep

023-5612079
Bekijk de website van StukArt Tuinen


Bekijk meer in de categorie: Huis & Tuin