Steps

Dames en Meisjesmode

10% korting op de volledige collectie Dames en Meisjes kleding

niet in combinatie met overige acties.

 

ONS VERHAAL / ONZE FILOSOFIE.
Jij bent een powervrouw. Een moeder, dochter, beste vriendin, collega en echtgenote tegelijk. Steps laat zich door jou inspireren. Je leidt een dynamisch leven. Van je werk naar de sportschool en dan door naar een feestje. Altijd even stijlvol en stralend.
Steps wil dat jij je krachtig voelt in je outfit. Daarom biedt onze collectie voor elk moment en elke shape de perfecte look. Wat de dag je ook brengt, met Steps laat je de mooiste versie van jezelf zien waardoor je altijd straalt.
 
Onze collectie is gevuld met rijke kleuren en exclusieve prints waarmee jij je vol zelfvertrouwen door de dagelijkse hectiek heen beweegt. En soms geven we een zetje uit die voorspelbare comfortzone. Omdat je met iets meer lef, nog meer uit het leven haalt.
Op nummer 1 in de Steps-collectie staat de jurk. Een vrouwelijk, sterk statement voor een bijzonder moment. Of gewoon voor elke dag. Die levendigheid en kracht zien we ook terug in de rest van de collectie. Van A-lijn rokken waarmee jij je zwierend van de werkvloer naar de dansvloer beweegt tot blouses met funprints omdat soms een knipoog jouw look nog leuker maakt.
Je vindt onze collectie in de Steps shops en Steps Dresses shops in Nederland en België.
 


OVER STEPS.
Steps brengt al ruim veertig jaar kleur in de kledingkast van de zelfbewuste vrouw. In 1976 openden we de eerste Steps shop in Nederland. Sinds 1999 veroveren we ook België met onze kleurrijke en vrouwelijke collectie.
Met de jurk als onze stijlicoon lanceerden we in 2012 de eerste officiële Steps Dresses shop in Maastricht, feestelijk geopend door ontwerper Addy van den Krommenacker.
In de Steps shops vindt elke vrouw krachtige outfits voor elke dag of een bijzonder feest.
 
 

Adres van Steps


Polderplein 1
2132 BA Hoofddorp

088-3225233
Bekijk de website van Steps


Bekijk meer in de categorie: Kleding & Accesoires