Speelkasteel Hoofddorp

20% korting op de entree prijs.

Maximaal 4 personen per HoofddorpPas

 

Kinderspeelparadijs Het Speelkasteel 
Het leukste, schoonste en veiligste indoor & outdoor Speelparadijs van Nederland.
Alle kids van nul tot twaalf jaar kunnen zich hier fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. Lekker klimmen, klauteren of een duik nemen in het enorme ballenbad. Voor de echte durvals onder ons is er een heuse free- val Glijbaan.
Regen- of zonneschijn in het speelkasteel zit je altijd goed. Naast het ruime speelaanbod binnen heeft het Speelkasteel ook nog eens een fanatische buitenspeeltuin. Voor de kids staat er een gigantisch piratenschip, uitdagende interactieve speeltoestellen of lekker springen op de mega air trampoline.
Ouders kunnen lekker loungen in het prachtige restaurant. De gehele dag door kunnen hier luxe broodjes, pannenkoeken en nog veel meer gerechten besteld worden. En er wordt zelfs aan tafel bediend!
 

Veiligheid & hygiëne
Alle speeltoestellen van Het Speelkasteel voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Doordat we onze speeltuin dagelijks inspecteren blijft die veiligheid gewaarborgd.
Er is altijd personeel aanwezig met een diploma BedrijfsHulpVerlening (BHV). Elk jaar krijgt ons personeel een BHV-herhaling.
Het Speelkasteel beschikt over een ontruimingsplan en voldoet aan de eisen van de brandweer. Er zijn rookmelders aangebracht en op diverse plaatsen bevinden zich handmelders. Brandblussers zijn aanwezig en worden jaarlijks gekeurd.
In de keukens wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het HACCP levensmiddelen controleproces, een proces geïnitieerd door de Europese Unie.
Ook de verschillende speelstructuren worden wekelijks schoongemaakt. De ballen uit de ballenbakken worden met regelmaat gereinigd in een speciale ballenwasmachine.
Alle bezoekers kunnen bij binnenkomst onze huisregels lezen en dienen zich hieraan te houden. Door het betreden van Het Speelkasteel verklaart u zich bekend én akkoord met deze regels.

 

Adres van Speelkasteel Hoofddorp


Hoofdweg 869
2131 MB Hoofddorp

023-5620480
Bekijk de website van Speelkasteel Hoofddorp


Bekijk meer in de categorie: Uitgaan, Cultuur, Kunst Attractieparken / Speel plezier