Simon Levelt

5% korting op alle soorten koffie & thee

Niet in combinatie met andere kortingen en aanbiedingen 

200 jaar vakmanschap
In 1826 opende Simon Lévelt in de oude havens van Amsterdam een winkeltje in "koloniale grutterswaren". Hij kon toen niet vermoeden dat zijn winkeltje bijna twee eeuwen later zou uitgroeien tot een gewaardeerd merk voor koffie en thee en winkels door heel Nederland en België.
Proef onze koffie en thee, proef onze passie
Al 200 jaar vormen thee en koffie onze passie. Logisch dus, dat ons vakmanschap ongeëvenaard is. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voorop. Bij Simon Lévelt vind je daarom de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit.

Duurzaam ondernemen

Wist je dat we niet alleen koffie en thee laten verbouwen, maar soms ook scholen? Door nauw samen te werken met de producenten verbeteren we niet alleen onze koffie en thee, maar ook de leef- en werkomstandigheden van de arbeiders. Zo zijn er in het verleden een school, tandartskliniek en faciliteiten voor de koffiebewerking gerealiseerd. Verder hanteren we zoveel mogelijk de richtlijnen voor eerlijke handel. Daarvoor werken we samen met organisaties als Max Havelaar en Utz. Op het gebied van natuurbescherming werken we samen met organisaties als de Rainforest Alliance en Bird Friendly.
 

Adres van Simon Levelt


Polderplein 106
2132 BE Hoofddorp

023-7370634
hoofddorp.pp@simonlevelt.nl
Bekijk de website van Simon Levelt


Bekijk meer in de categorie: Horeca Zakelijk & Kantoor Huis & Tuin