Shoeby

Winkelcentrum 't paradijs

10% korting
op de volledige collectie Dames-, Heren-, Kinderkledingkleding en accessoires.

m.u.v. aanbiedingen en bij gebruik van de HoofddorpPas geen punten bijtelling op de Shoeby Savers Card.


Over Shoeby, Heritage
Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 230 winkels en een eigen webshop. Dit terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment.
Onze missie: alle aandacht voor jou

Natuurlijk bieden we een trendy en goed geprijsde collectie, maar Shoeby onderscheidt zich vooral door extreem veel aandacht voor de klant en verbluffend veel service. Zo willen we van elke klant een ware fan maken. Of het nu in de winkel is, online of daarbuiten, wij gaan altijd een stapje verder!

Onze beloftes
Shoeby doet er alles aan om deze missie waar te maken en de klanten meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 4 beloftes

Onze labels
We hebben dames- en herenkleding van onze inspirerende en eigentijdse merken als Eksept en Refill. En voor de kinderen hebben we de eigen labels Jill en Mitch


Jouw personal shopper bij Shoeby Hoofddorp Paradijs
Jij bent van harte welkom in Shoeby Hoofddorp Paradijs. Het team van personal shoppers en onze shopmanager gaan er voor zorgen dat jij die te gekke outfit scoort. Bij de Shoeby in Hoofddorp kun je terecht voor diverse merken.
Heb je tijd? Dan krijg je ook nog een goede kop koffie, of thee. Tot zo!

Ontmoet jouw personal shopper van Shoeby Hoofddorp Paradijs.
 
 
 
 
 

Adres van Shoeby


Muiderbos 166-168
2134 SW Hoofddorp

Bekijk de website van Shoeby


Bekijk meer in de categorie: Kleding & Accesoires