Schoonheidssalon Duizendschoon

10% korting op de eerste Oxygeneo* behandeling
10% korting op een eerste behandeling naar keuze.

*Oxygeneo, winnaar Cosmopolitan Award voor beste huidverbeterende apparatuur


Uiteenlopende behandelingen
Bij Schoonheidssalon Duizendschoon kunt u terecht voor zeer uiteenlopende behandelingen; van huidverbeterende tot huidverzorgende behandelingen, advies voor de thuisbehandeling van de zeer fragiele huiden, dieptereinigingen, maar ook voor het epileren van wenkbrauwen, het professioneel waxen in het gelaat of advies over de camouflage van ontsierende vlekjes. Daarnaast vindt u een grote keuze aan biologische en eco-gecertificeerde make-up.
 
Specialisaties:
bindweefselmassage
huidverbeterende massage
natural face lifting technieken
shiatsu
acné (vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk)

makeup artist / grimeren
U kunt ook terecht voor het cosmetisch camoufleren van bv vitiligo en het op eenvoudige wijze camoufleren van ontsierende plekjes op de benen door bv littekens of blauwe aderen, het laten opstellen van een behandelplan voor natuurlijke huidverbetering, het verbeteren van de huid van binnenuit, voor een intensieve anti-aging behandeling of littekenbehandeling en voor geavanceerde huidverbeteringstechnieken dmv actilift 3S die zorgt voor een combinatie van wellness met huidverbetering.
 
Kennis van ingrediënten en het hoogste kennisniveau
Mijn kracht ligt met name in de kennis van ingrediënten. Dit heeft geleid tot de zeer bewuste productkeuze in mijn salon. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen zoveel resultaat boeken doordat zij hun thuisverzorging aanpassen en combineren met behandelingen die écht hun huid verbeteren. Continue blijf ik mijzelf ontwikkelen in dit vak waarin je nooit bent uitgeleerd en ben daarom aangesloten bij diverse overkoepelende organisaties, waardoor u verzekerd bent van een up-to-date kennisniveau.
Wellicht tot gauw,
Sandra Pels
Huidspecialist

 

Adres van Schoonheidssalon Duizendschoon


Atletiekstraat 66
2134 CA Hoofddorp

023-5642105
salonduizendschoon@hotmail.com
Bekijk de website van Schoonheidssalon Duizendschoon


Bekijk meer in de categorie: Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging