S&E Webdesign

10% korting op het ontwerpen en bouwen van een complete website.


Wij bouwen een moderne, overzichtelijke site geheel in uw stijl en naar uw wens.

U kunt zelf materiaal aandragen en aangeven hoe u wilt dat de site eruit komt te zien.
Wellicht heeft u al een beeld in uw hoofd. Wij zullen dit idee voor u uitvoeren.
Heeft u eigenlijk nog geen idee. Dan kunt u het ontwerp gerust aan ons overlaten.
Wij gaan dan voor u aan de slag en zullen een ontwerp maken wat bij uw onderneming past.
In beide gevallen zullen wij u tijdens het ontwerpproces op de hoogte houden van het verloop en de voortgang van uw website. U krijgt van ons een linkje doorgemaild met een test pagina. Hier kunt u uiteraard uw comentaar op geven. Waarna wij het ontwerp zullen aanpassen aan uw wensen.
 
Het tekstgedeelte kunt u zelf aanleveren. Want wie kan er beter over uw onderneming vertellen dan u zelf? Mocht u er toch moeite mee hebben om een goede tekst te schrijven, dan kunnen wij de teksten voor u schrijven. Nadat wij de teksten hebben geschreven kunt u ze daarna altijd nalopen en desgewenst corrigeren. Het fotomateriaal kunt u zelf aanleveren. Wij zijn echter in het bezit van een digitale spiegelreflex camera. Een fotoshoot kunnen wij dus ook voor u verzorgen.
 
Hosting
Sinds 1-4-2014 zijn wij gestart met hosting in eigen beheer. Een standaard hosting pakket kost € 10,00 (excl. BTW) per maand.
Ons hostingpakket heeft o.a. de volgende specificaties:
- Schijfruimte Onbeperkt
- Dataverkeer Onbeperkt
- Spamfilter Uitgebreid
- E-mail (POP, webmail) 25 mailboxen
- Statistieken Uitgebreid
- Databases MySQL (2x)
- PHP geheugen 128M

Uiteraard zijn er nog andere specificaties mogelijk tegen een meerprijs. Wij bieden uiteraard alle nodige ondersteuning en bij problemen kunt u ons altijd direct benaderen. Ook het aanmaken van e-mail adressen verzorgen wij voor u.
 
Domeinregistratie
S & E Webdesign zorgt er voor dat uw gewenste domeinnaam geregistreerd wordt. Indien deze nog vrij is betaalt u € 10,00 per jaar voor een .nl domein. Ook andere extensies zoals .com zijn mogelijk. (indien de gewenste domeinnaam al bezet is gaan wij samen met u op zoek naar een alternatief)
 
 

Adres van S&E Webdesign


Bandholm 64
2133 DL Hoofddorp

023-5653720
Bekijk de website van S&E Webdesign


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor