Rijschool Licentiam

100% garantie, succes verzekerd!

GRATIS Proefles - 10% Korting op de geadverteerde prijzen 

 

 

Rijschool Licentiam, de garantie rijschool

  • Licentiam 100% Garantie Pakket, je rijbewijs voor een vaste prijs!
  • Hoog slagingspercentage en bekend als een van de beste rijscholen!
  • 2toDrive, start met rijden vanaf 16 en een half jaar - jong geleerd is oud gedaan!

Rijschool Licentiam is de rijschool voor een uitstekende rijopleiding.

Rijschool Licentiam staat voor een gedegen en veilige rijopleiding. Rijschool Licentiam verzorgt een complete rijopleiding voor het B rijbewijs (personenauto). Uniek in Nederland is de 100% garantie regeling van Licentiam. Een vaste prijs voor je rijbewijs. Gewoon omdat het kan. Rijschool Licentiam verzorgt rijlessen in de regio Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Zaanstad en de aanliggende plaatsen. In enkele situaties rijden we ook buiten deze regio.


Waarom de Licentiam rijopleiding

Kies je voor Rijschool Licentiam, dan kies je voor kwaliteit, een fijne sfeer, een opleiding afgestemd op de wensen van de leerling en een hoog slagingspercentage

Wat is het slagingspercentage van Rijschool Licentiam?

Rijschool Licentiam heeft een hoog slagingspercentage. Dit is terug te vinden op de site van het CBR. Het gemiddeld slagingspercentage in Nederland is 50%. Rijschool Licentiam zit daar ruim boven. Rijschool Licentiam heeft ook een hoger percentage dan de meeste rijscholen in de regio. kijk hier voor results! 

Hoe en waarom maak je de keuze voor Rijschool Licentiam?
Bij Rijschool Licentiam kies je voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Denk je dat Rijschool Licentiam de juiste rijschool is voor jou, maar wil je graag eerst een keer kennismaken? Klik hier voor een gratis proefles!

                   

 

Wat is het slagings percentage van Rijschool Licentiam?
Rijschool Licentiam heeft een hoog slagingspercentage. Dit is terug te vinden op de site van het CBR. Het gemiddeld slagingspercentage in Nederland is 50%. Rijschool Licentiam zit daar ruim boven. Rijschool Licentiam heeft ook een hoger percentage dan de meeste rijscholen in de regio. kijk hier voor results!

In welke plaatsen verzorgt Rijschoo; Licentiam rijlessen?
Rijschool Licentiam verzorgt rijlessen in de regio Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Zaanstad en de aanliggende plaatsen. In enkele situaties rijden we ook buiten deze regio. Wil je meer informatie, of ben je benieuwd of we ook bij jou in de buurt rijden? Neem dan contact op via het contact formulier!

Moet je eerst je theorie halen voor je kunt rijden bij Rijschool Licentiam?
Bij Rijschool Licentiam raden we je aan om eerst je theorie te halen voor je begint met lessen. Hiermee voorkom je lange pauzes of extra kosten tijdens de rij opleiding. Wil je toch zo snel mogelijk beginnen? Dat kan en mag! Plan dan wel vast een theorie examen bij het CBR. Klik hier voor mijn CBR 

Wat kost het om bij Rijschool licentiam je rijbeweijs te halen?
Je rijbewijs halen is niet goedkoop. Wil je niet te veel geld kwijt zijn, kies dan voor kwaliteit. Bij Rijschool Licentiam heb je al een instap pakket voor 995,- euro. Je kunt ook kiezen voor losse lessen. Zoek je meer zekerheid, kies dan voor het Licentiam 100% garantie pakket! Klik hier voor tarieven, of hier voor pakketten.

Hoeveel uur moet je rijden bij Rijschool Licentiam voor je examen? 
Er is geen minimum aantal uur wat je moet rijden voor het behalen van je rij-examen. De rij-opleiding bestaat uit een aantal blokken en processen. Het voertuig onder controle krijgen, deelnemen in het verkeer, leren omgaan met eenvoudige en ingewikkelde verkeerssituaties, navigatie rijden, bijzondere verrichtingen. De duur van de opleiding is afhankelijk van hoe snel iemand iets aanleert.
 

 

Adres van Rijschool Licentiam


Frankweg 63
2153 PD Nieuw Vennep

06-21381867
info@licentiam.nl
Bekijk de website van Rijschool Licentiam


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen Lessen & Trainingen