Rij-S-Eef

Auto/Motorrijschool

De eerste twee rijlessen van 60 min. (t.w.v. €80,-) GRATIS bij aanmelden voor de rijlessen t.b.v. het behalen van het rijbewijs.  

 

Welkom bij RIJ-S-EEF
Mijn naam is Eef en ik heet je van harte welkom op de site van autorijschool RIJ-S-EEF! RIJ-S-EEF is de beste autorijschool in Hoofddorp die middels duidelijk en modern lesmateriaal werkt.
Bij RIJ-S-EEF is het slagingspercentages hoog en dus heb je een hoge kans om te slagen.
Aangesloten bij BOVAG en Autorijschooltarieven.nl 
 
16-jarige
Vanaf 1 November 2011 is 2toDrive gestart.  Dit houdt in dat je al vanaf je 16,5 jaar rijlessen mag gaan volgen. Daarin tegen mag je theorie-examen doen vanaf 16 jaar.  Zodra je 17 jaar bent geworden, mag je praktijkexamen doen. Als je geslaagd bent voor je rijbewijs moet je tot dat je 18 jaar bent geworden alleen rijden onder begeleiding van een zelf opgegeven begeleider, je mag hiervoor maximaal 5 begeleiders opgeven. Lees verder..........
 
Rijbewijs schakel
Met het behalen van een schakel rijbewijs (AM-B), is het mogelijk om in zowel een schakelauto, als een automaat te rijden. Daarnaast mag je ook op een brommer rijden.

Rijbewijs automaat
Geen behoefte aan een schakelauto? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen automaat te rijden. Met dit rijbewijs is het mogelijk om een automaat te rijden.
 
Motorrijbewijs
Toch aan iets anders toe dan in een auto rijden? Bij RIJ-S-EEF is het nu ook mogelijk om een motorrijbewijs te halen!

 

Adres van Rij-S-Eef


Waddenweg 55
2134 XL Hoofddorp

06-52352449
info@rijseef.nl
Bekijk de website van Rij-S-Eef


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen Lessen & Trainingen