Restaurant L'Hirondelle

Het mooiste plekje in Hoofddorp

10% korting op alle gerechten van de menukaart.
Geen korting op dranken

Uit eten in Hoofddorp
Heeft u even geen zin om te koken en gaat u in plaats daarvan liever een avond uiteten? In Hoofddorp kan dat prima bij het sfeervolle Restaurant l’Hirondelle aan de Boslaan.
 
Mooiste plekje in HoofddorpVanaf het mooiste plekje in Hoofddorp wordt uiteten gegarandeerd een succes. Waarom we zo zeker weten dat we ons op het mooiste plekje van Hoofddorp bevinden? Als we u vertellen dat het restaurant is gelegen aan een waterpartij die omgeven is door prachtige oude treurwilgen zegt dat natuurlijk al heel veel. U heeft meer nodig om overtuigd te worden? Kom dan gerust eens langs? We weten zeker dat het niet bij één keer uiteten zal blijven en dat u uit alle eetgelegenheden in Hooddorp voor die van ons zult kiezen.
 
Uw feestlocatie in Noord-Holland is Restaurant l'Hirondelle
U hebt een kroonleeftijd behaald of bent van plan in het huwelijksbootje te stappen? Dat moet gevierd worden! Uw feestlocatie in Noord-Holland vindt u in Hoofddorp, bij Restaurant l'Hirondelle.

Waarom kiezen voor L'Hirondelle?
Sinds enige tijd is Restaurant l'Hirondelle een officiële trouwlocatie. Hier mag dus officieel een huwelijk voltrokken worden. Trouwt u liever ergens anders dan in Noord-Holland, dan hoeft u l’Hirondelle niet meteen van uw lijstje te schrappen, want als feestlocatie in Noord-Holland zijn we ook uitstekend geschikt, dat kon u hierboven ook al lezen. Wat wij tijdens uw feest (op de feestlocatie) allemaal kunnen regelen? Heel veel! Denk bijvoorbeeld aan alle drankjes en hapjes en/of complete buffetten. Kom naar Noord-Holland en breng eens een bezoek aan ons Noord-Hollandse restaurant, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden.

Een afspraak maken
Wilt u meer weten over wat wij als feestlocatie in Noord-Holland te bieden hebben en wilt u hiervoor liever meteen een concrete afspraak maken? Dat kan door te bellen naar: 023-5624628 of te mailen naar: info@lhirondelle.nl

Adres van Restaurant L'Hirondelle


Boslaan 7
2132 RJ Hoofddorp

023-5624628
info@lhirondelle.nl
Bekijk de website van Restaurant L'Hirondelle


Bekijk meer in de categorie: Horeca