RD Computers

Reparatie, Onderhoud, Levering van alle merken PC's, Laptops en Mobiele Telefoons

10% korting op een nieuwe PC !!!
25% korting op herinstallatie, schoonmaken van computer / mac / laptop / pc
25% korting op aanschaf SSD en herinstallatie

Particulier
Bij RD Computers kunt u terecht voor computerreparaties, maar ook als u een computer wil kopen. Of het nu een laptop, pc, iMac of Macbook is; wij kunnen deze repareren, installeren, upgraden, onderhouden en leveren. Wij zijn van alle markten thuis. U kunt bij ons terecht voor het juiste advies en de juiste hard- en software.
Ook als u uw data kwijt bent, gaan wij voor u kijken of deze nog te achterhalen is. Of als uw computer traag werkt, kunt u deze door ons laten opschonen of de prestaties aanzienlijk te verbeteren door het plaatsen van SSD.

Bij RD Computers bent u aan het juiste adres voor al uw computerzaken, maar ook voor smartphone- of tabletreparaties kunt u bij ons langskomen.
 
Zakelijk
RD Computers is een all-round IT-bedrijf met jarenlange ervaring op netwerk- en computergebied. Wij leveren en onderhouden zakelijke netwerken van A tot Z.
Wij bieden een totaalpakket voor uw bedrijf zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw IT-zaken.
 
RD Computers is hét adres voor uw complete systeembeheer.
Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van servers, werkstations en bijbehorende software. Ook bieden wij u een tal van diensten, zoals hosting en beheer van uw website, onderhoud aan uw netwerk, IP-telefonie en reparatie of vervanging van uw hardware. Wij leveren service op maat voor elk bedrijf, groot of klein. Neem contact met ons voor advies en hoe wij ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn.
 
Wij hebben een gespecialiseerd team van helpdeskmedewerkers die u en uw medewerkers snel te woord staan en u direct van dienst zijn. Zelfs buiten kantoortijden staan wij voor u klaar. Ons doel is u zo snel mogelijk te helpen. Wij hebben een uitgebreide technische dienst en de kennis in huis om vrijwel alle apparatuur te kunnen repareren. Ook het leveren van nieuwe producten verzorgen wij voor u.

 

Adres van RD Computers


Wijkermeerstraat 30
2131 HA Hoofddorp

023-5634722
info@rdcomputers.nl
Bekijk de website van RD Computers


Bekijk meer in de categorie: Elektronica, Computer, Fotografie