Poetsgoedkoop.nl

10% korting op het volledige assortiment electrische tandenborstels, opzet borstels, interdentaal borsteltjes, flossdraad e.d.


Poetsgoedkoop.nl voor al uw betaalbare tandverzorgende producten.
 
Goed en goedkoop uw tandenpoetsen Achteraf betalen !!! Dat wilt u toch ook ???
 
Met een goede mondhygiëne houdt u tanden, kiezen en tandvlees gezond. Tandenpoetsen vormt hiervoor de basis. Maar goed tandenpoetsen is een secuur werkje en zeker niet eenvoudig. Vooral met een gewone tandenborstel lukt het vaak niet goed genoeg. Er blijft gemakkelijk tandplak op en tussen de tanden en kiezen achter. Daardoor kunnen gaatjes en tandvleesontstekingen ontstaan. Met een elektrische tandenborstel kunt u tandplak op een makkelijke manier verwijderen.
 
De elektrische tandenborstel maakt de juiste poetsbeweging voor u. Poetsen met een elektrische tandenborstel betekent niet dat de gebitsverzorging verder ‘automatisch’ gaat. Ook nu is het belangrijk dat u de borstel goed hanteert en zorgvuldig te werk gaat. Poetsen met een elektrische tandenborstel maakt het reinigen tussen uw tanden en kiezen niet overbodig!
 
Belangrijk zijn natuurlijk ook de borsteltjes. Deze zijn er in veel verschillende soorten en prijzen. Wij willen graag dat iedereen goed en goedkoop kan poetsen. De huismerk borsteltjes die wij verkopen bezitten dezelfde eigenschappen als de duurdere borstels, ze zijn alleen veel goedkoper, vanaf € 0,99 p/stuk, omdat er geen dure merknamen op staan. Probeert u ze gerust, van ieder soort borsteltje verkopen wij ook een proef exemplaar zodat u eerst 1 borsteltje kan proberen of hij past en bevalt.
 
"Poetsgoedkoop" goede en goedkope opzetborstels, tandverzorgende producten en een uitstekende snelle service. Origineel of universeel, u bent bij ons aan het juiste adres.
U heeft al een opzetborsteltje (universeel ook voor Oral B) vanaf € 0,99 en een Sonicare borsteltje (universeel) vanaf € 1,48 p/stuk.
 
Voor 17.00 uur bestelt, (meestal) de volgende dag in huis.

 

Adres van Poetsgoedkoop.nl


Postbus 88
1160 AB Zwanenburg

020-8222800
info@poetsgoedkoop.nl
Bekijk de website van Poetsgoedkoop.nl


Bekijk meer in de categorie: Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging