Personal Touch Nederland

NLP Coach - Reiki Master - Massages

20% korting op de behandeling tarieven zoals deze zijn vermeld op de website van Personal Touch Hoofddorp


Mijn naam is Helen Michaëlis en sinds oktober 2012 ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen praktijk Personal Touch Hoofddorp. Heb hier heel veel zin en en heb mijn persoonlijk hoger liggend doel in dit leven gevonden.
De afgelopen jaren ben ik voornamelijk bezig geweest met het in mijn eentje opvoeden van mijn drie kinderen Anouk, Niels en Koen, op wie ik erg trots ben. Ze zijn opgegroeid tot mooie individuele, vrije, persoonlijkheden en is er dus nu tijd vrij gekomen voor mezelf, mijn eigen ontplooiing en het verder laten groeien en bloeien van mijn praktijk in NLP coaching, Reiki behandelingen en Massages en Aura Healing.
Ik word er erg blij van om mensen te kunnen helpen, in de grootste zin van het woord en vooral die mensen die ook graag geholpen willen worden….Kan erg genieten van alle mensen die na een behandeling bij mij, voldaan en met nieuwe, positieve energie weer naar hun eigen huis en leven gaan. Ben dankbaar dat ik dit mag doen in mijn leven en dat ik hier genoeg energie en kracht voor heb, iedere dag weer….

Enkele woorden over Personal Touch…
Personal Touch doet er alles aan om centraal te staan in uw geestelijke heling. Onze specialisatie: Klassieke massages, Ontspannings massages en Shiatsu massages. Ook zijn wij optimaal in Reiki behandelingen, Aura Healing en de verkoop van verschillende producten.

Wij zijn anders
Gratis producten testen
Massages op locatie
Vergoeding Zorgverzekeraar
Aura Healing
Reiki Behandelingen

 

Adres van Personal Touch Nederland


Kreilerhof 41
2151 PK Nieuw Vennep

06-11565899
helen_michaelis@hotmail.com
Bekijk de website van Personal Touch Nederland


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging