Pearle Opticiens Floriande

15% korting op het volledige assortiment zonnebrillen zonder sterkte.
 

De geschiedenis van Pearle Opticiens
Pearle Opticiens bestaat al sinds 1959. Sindsdien hebben we ons gespecialiseerd in de beste zorg voor je ogen. Veel mensen vertrouwen de zorg voor hun ogen al jarenlang aan ons toe. Vanaf hun allereerste hippe kinderbril tot innovatieve contactlenzen, van trendbrillen tot de nieuwste zonnebrillencollecties.

Door de ogen van de klant

Tegenwoordig zie je in veel Nederlandse winkelstraten een Pearle-winkel, maar het begon allemaal met drie winkels in 1959. In dat jaar openende Alfons Hamer winkels in Arnhem, Rotterdam en Papendrecht; de start van optiekketen Brilmij. Hamer was een ondernemer met een geniaal plan: hij plaatste de monturen in rekken, zodat iedereen zelf een zonnebril of bril kon pakken, opzetten en bekijken. Bovendien zorgde hij voor een groot aanbod, zodat de klant genoeg te kiezen had.

Van Brilmij tot Grandvision
In 1979 nam het Amerikaanse bedrijf Pearle Vision de Brilmij-keten over. Daarmee maakten ze een indrukwekkend entree op de Europese optiekmarkt. De winkels bleven tot 1990 Brilmij heten en gingen daarna verder onder de naam Pearle Opticiens. In 1996 werden de Europese winkels gekocht door GrandVision. In Nederland hebben we meer dan 320 winkels, met ruim 1.500 medewerkers in de winkels en bijna 300 collega’s op het hoofdkantoor.

Sterke basis
Met zijn vooruitstrevende visie heeft Alfons Hamer een sterk fundament gelegd voor onze grote naamsbekendheid als professionele, ervaren opticiens. ‘Service en klantbinding zijn de belangrijkste kenmerken van succesvol ondernemerschap’ is een bekende quote van onze oprichter. Hij had gelijk, natuurlijk. We denken er nog steeds zo over.
Wij houden van ogen en ogen worden blij van ons! Pearle. For Happy Eyes.

 

Adres van Pearle Opticiens Floriande


Aalburgplein 55
2134 DM Hoofddorp

023-5618849
Bekijk de website van Pearle Opticiens Floriande


Bekijk meer in de categorie: Kleding & Accesoires Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging