Wittebol Wijnen

Aalsmeer

  • Met uitzondering van aanbiedingen en speciale acties.

  • Met uitzondering van aanbiedingen en speciale acties.

  • Met uitzondering van aanbiedingen en speciale acties.

Over Wittebol Wijn Slijterij

Wittebol Wijn is een begrip in Aalsmeer en omgeving. De prachtige winkel bestaat al sinds 1961. Het is de plek waar de Aalsmeerder zijn goede fles wijn koopt of die mooie whisky.  Maar ook buiten Aalsmeer is Wittebol Wijn bekend. Dagelijks rijdt de Wittebol bus door de omliggende gemeenten om zijn klanten te bedienen.

Voor iedere gelegenheid heeft dranken- en wijnspeciaalzaak Wittebol Wijn een grote keuze aan prachtige wijnen. Van een flesje wijn voor de verjaardag tot een exclusieve fles voor de echte wijnliefhebber uit de wijnkelder. Naast al dit moois biedt Wittebol Wijn een ruim assortiment whisky. Tevens worden de trends nauwlettend in de gaten gehouden en is de collectie de laatste jaren flink uitgebreid met hele mooie gin en rum. Natuurlijk vind je er ook heerlijke likeuren, mooie jenevers en cognac.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend / vriendin of zoek je iets moois voor een zaken relatie of een medewerker? Dan helpt Wittebol wijn je met goed advies. Zo kom je altijd met het perfecte cadeau aan.

Wittebol Wijnen

Adres

Ophelialaan 116
Aalsmeer

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

0297-325837

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 08:30 – 17:00
zondag Gesloten