New York Pizza Kruisweg

10% korting op geadverteerde verkoopprijzen.

 

Wat is een New York pizza?
De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.
Makkelijk je pizza bestellen

Elke pizza die je bij New York Pizza bestelt, kunnen wij aan je deur bezorgen. Wij garanderen dat je je pizza net zo vers en heet opeet als wanneer je hem bij ons in de keuken zou krijgen. Bestel via de app of geef ons een belletje. Waar je ook bent, wanneer je ook wilt, bezorgen wij jou de echte New York style pizza. Natuurlijk is het ook mogelijk om je pizza af te halen, door van tevoren je pizza bestelling door te geven via de telefoon of app. Je kunt natuurlijk ook langskomen en aan onze keuken bestellen. De pizza maken we binnen enkele minuten voor je klaar terwijl je wacht. Freakin’ Fresh!Deeg
Deeg staat aan de basis van elke pizza. We zijn zeer gepassioneerd over het produceren van hoge kwaliteit deeg. Ons deeg bestaat uit zes ingrediënten, die allemaal hun eigen functie hebben om onze pizza perfect te maken; meel, water, zout, suiker, gist en olie.
Ons deeg is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het deeg dat we gebruiken voor de pizza’s wordt geproduceerd in onze eigen groothandel Euro Pizza Products. Doordat we de deegproductie makkelijk kunnen overzien, is er constante kwaliteit en zekerheid van het beste deeg.

Tomatensaus
Onze onovertroffen tomatensaus wordt gemaakt van verse tomaten uit de Algarve in Portugal. De tomaten worden vers van het veld geplukt en vervolgens met een uniek recept verwerkt tot onze eigen overheerlijke tomatensaus.

Mozzarella
Vrijwel al onze pizza’s zijn belegd met de lekkerste mozzarella, afkomstig uit Frankrijk. We maken gebruik van de allerbeste ingrediënten en daarom wordt er 100% mozzarella gebruikt. 100% mozzarella houdt in dat er uitsluitend koemelk wordt gebruikt voor de lekkerste smaak!

Onze vis- toppings
Onze tonijnleverancier vangt tonijn op de meest traditionele en duurzame wijze; de ‘pole and line’ methode. Deze vangstmethode voorkomt onnodige bijvangst van andere vissoorten.

Groente
De verse groente op onze pizza’s is afkomstig van een lokale groenteboer. Elke dag wordt onze groente vers gesneden en meerdere keren per week geleverd aan de vestigingen. Op deze manier voorkomen we grote voorraden en wordt elke pizza bereid met de meest verse groente.

 

Adres van New York Pizza Kruisweg


Kruisweg 965
2132 CD Hoofddorp

023-5570557
Bekijk de website van New York Pizza Kruisweg


Bekijk meer in de categorie: Horeca