MR - Beveiliging

voor Particulier en Bedrijf

10% korting op materialen en arbeidsloon bij voorvertoon van de HoofddorpPas

 

Over ons
MR-Beveiliging is in 2004 gestart met de verkoop en installatie van diverse professionele beveiligingsoplossingen. Zo beveiligen wij 90% van de woningen en bedrijven met een draadloos alarmsysteem van Jablotron 100 en beveiligen wij de deuren met de cilinder van M&C.

Nu zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste beveiligingswinkel van Nederland. Daarnaast hebben we diverse monteurs voor de installaties. Heeft u advies nodig of een installateur, bij ons bent u aan het juiste adres.
 
Op zoek naar een goede beveiliging voor uw woning of bedrijf?
Wij hebben diverse betrouwbare en professionele alarmsystemen zoals het meest verkochte alarmsysteem van Jablotron. Naast de elektronische beveiliging hebben we ook hang en sluitwerk met de hoogste beveiliging zoals kerntrekbeveiliging SKG3 van het merk M-C.

Bent u daarom op zoek naar cilinders of deurbeslag met kerntrekbeveiliging van M&C dan hebben wij een zeer groot aanbod met alleen maar kwaliteitsproducten. De populaire en professionele deurcilinders met kerntrekbeveiliging van M&C Color, Matrix en Condor.

Bent u op zoek naar een alarmsysteem thuis, kluizen, Secustrips of andere beveiligingsproducten of andere producten die met beveiliging te maken hebben kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Adres van MR - Beveiliging


Sluis 23
2376 AS Nieuwe Wetering

023-2050100
info@mr-beveiliging.nl
Bekijk de website van MR - Beveiliging


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Huis & Tuin Elektronica, Computer, Fotografie