Meer Med Clinic

10% korting op een maand abonnement
Gratis proefles High Performance Training

Sportmedisch Centrum
De Meer Med Clinic is hét sport medisch centrum van de Haarlemmermeer!
Voor iedereen die beweegt is de Meer Med Clinic het juiste adres voor vraagstukken over onverhoopte blessures, aanhoudende klachten of voor preventieve adviezen.
 
Snelle adequate diagnostiek en kwalitatief hoogwaardige behandeling voor topsporters, breedtesporters en iedereen die actief wil bewegen!
De Meer Med Clinic huisvest verschillende specialisten op sportmedisch gebied in een uniek samenwerkingsverband, waarbij gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten en sportartsen hun deskundigheid en ervaring op het gebied van sportgezondheidszorg combineren.
Gezamenlijk bieden zij veel ervaring en expertise op het gebied van sportgerelateerde klachten, (acute en langdurige) sportblessures en (post-operatieve) revalidatie.
 
Fysiotherapie
De gespecialiseerde (sport- en manueel) fysiotherapeuten van Fysio Cura Plaza zijn dagelijks in de Meer Med Clinic actief voor de behandeling en (post-operatieve) revalidatie van de geblesseerde amateur- en topsporters!

Sportartsen
De sportartsen van de Meer Med Clinic bieden sportmedische zorg voor iedereen die op recreatief- of topsport niveau een sport beoefend.
Voor acute sportblessures, langdurigere lichamelijke problematiek, preventief onderzoek en advies over optimale sportkeuze en invulling van (aanvullende) kracht-en conditietraining kunt u bij ons terecht.
 
De sportarts is gespecialiseerd in het stellen van een juiste diagnose en behandeling van en advisering bij sportblessures en sportgerelateerde klachten.
Via een (uitgebreid) sportmedisch onderzoek kan in kaart worden gebracht of sportbeoefening wel verantwoord is.
U hoeft niet altijd geblesseerd te zijn of specifieke klachten te hebben om een afspraak voor een consult te maken.

De veronderstelling dat sportmedische zorg alleen voor topsporters is, is een misvatting. Iedereen van ieder niveau en iedere leeftijd kan bij ons terecht!
(Blessure)consulten
Sportmedische onderzoeken
Sportmedische keuringen
Aanvullende medische verrichtingen
Sportpolikliniek Spaarne Gasthuis

De Meer Med Clinic heeft een intensieve samenwerking met de Sportpolikliniek van het Spaarne Gasthuis.
De directe samenwerking maakt het mogelijk om (snelle) aanvullende diagnostiek en interventie voor zowel de amateur- als de professionele sporter mogelijk te maken.

Adres van Meer Med Clinic


Sportcomplex Koning Willem-Alexander
2134 AB Hoofddorp

023-5541049
Bekijk de website van Meer Med Clinic


Bekijk meer in de categorie: Sport, Sport- Artikelen, Kleding Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging