Master Totaalinrichting

10% korting* op de geadviseerde verkoopprijs voor particulieren.

* m.u.v. arbeidsloon

EVEN VOORSTELLEN
Met een enthousiast team van vakkundige, creatieve collega’s brengen wij uw interieurwensen tot leven. Of u nu op zoek bent naar nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer of een compleet nieuw interieur inclusief meubilair: Master Totaalinrichting heeft voor elk idee en elk budget mooie producten. Onze collectie is altijd up-to-date met de nieuwste items van alle door ons gevoerde designmerken.
 
Hoe wij werken
Wij leiden u graag rond door onze uitgebreide showroom, waar u het grootste deel van onze collectie kunt zien en aanraken. Wij nemen rustig uw wensen door en komen bij u thuis om de situatie te bekijken en op te meten. Eventueel gaan onze ontwerpers aan de slag om voor u een verrassend nieuw interieur te ontwerpen. En natuurlijk zorgen wij dat alles netjes volgens planning wordt geleverd en vakkundig geïnstalleerd.
 
Kom langs!
Op onze website krijgt u al een aardige indruk van wat wij te bieden hebben op het gebied van interieur. Maar het beste beeld krijgt u bij een bezoek aan onze uitgebreide showroom, waar  u kunt ronddwalen langs alle kleurstalen, gordijnen, designmeubels en voorbeeldvloeren. U bent van harte welkom!

 

Adres van Master Totaalinrichting


Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

023 - 5627098
Bekijk de website van Master Totaalinrichting


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Huis & Tuin