Makelaarshuijs Eikelenboom

Gratis waardebepaling (mondeling)
5% korting op de verkoopcourtage
 

Michel Eikelenboom
RM/RT: Beëdigd en gecertificeerd NVM Register Makelaar - Taxateur o.g.
 
Michel Eikelenboom is al 21 jaar gespecialiseerd in de regionale markt en heeft veel ervaring in de bemiddeling bij alle diensten die u van uw makelaar kan verwachten. Hij bezit tevens veel bouwkundige en technische kennis.

Michel is in 2000 beëdigd voor de rechtbank in Haarlem en is Register Makelaar en Register Taxateur in onroerend goed.
Mede door zijn ervaring in de omliggende gebieden als Aalsmeer, Haarlem en Zuid-Kennemerland bezit hij tevens veel kennis van erfpachtzaken, coöperatieve verenigingen, milieu en bestemmingsplannen.
Bij hem bent u dus in goede handen voor alle zaken uit het vak.

Sinds 1 januari 2014 is Michel ook ingeschreven in het Register voor BedrijfVastgoed van VastgoedCert en lid van de vakgroep NVM-Business.
 

Het Team
NVM Makelaar en taxateur Hoofddorp en Haarlemmermeer

  Of het nu om verkopen of aankopen gaat, een woning, een appartement of een  
  bedrijfspand,  het is een traject met grote belangen, spanningen en emoties.
  Voor een makelaar in Hoofddorp bent je bij Makelaarshuijs Eikelenboom aan het goede   adres, vooral voor maatwerk-oplossingen en persoonlijk contact.

  Na een vrijblijvend gesprek verstrekken wij je kosteloos en vrijblijvend een  
  verkoopadvies en een offerte voor onze dienstverlening die voor je op maat wordt gemaakt.Je kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in bedrijfs onroerend goed en commercieel vastgoed taxaties.

Makelaarshuijs Eikelenboom is beëdigd en gecertificeerd makelaar en taxateur, lid van NVM-Wonen en NVM-Business, voor zowel woningen als bedrijfsvastgoed ingeschreven bij Vastgoed Cert en NRVT en aangesloten bij de validatie-instituten NWWI en TMI. Kortom de makelaar van Hoofddorp en taxateur voor de Haarlemmermeer.

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Hoofddorp, waar altijd wel tijd is voor een kopje koffie of thee, strekt ons werkgebied zich uit door de gehele Haarlemmermeer en omliggende gemeentes, zoals Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hillegom, en Aalsmeer.

 

Adres van Makelaarshuijs Eikelenboom


Kruisweg 1023
2131 CR Hoofddorp

023-5616094
Bekijk de website van Makelaarshuijs Eikelenboom


Bekijk meer in de categorie: Huis & Tuin