Leemans Schoenen

10% korting op geadverteerde verkoopprijs.
Aanbieding alleen geldig voor het filiaal in Winkelcentrum 4 Meren.


Over Leemans
Het echtpaar Leemans opende in 1895 vanuit hun passie voor schoenen de eerste Leemans Schoenen winkel aan Kinkerstraat 152 te Amsterdam. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid. Eerst 5 nieuwe vestigingen in regio Amsterdam en eind jaren 80 spreidde Leemans Schoenen ook buiten deze stad haar vleugels uit.
 
Veel openingen van nieuwe vestigingen volgden en wegens expansie verhuisde het hoofdkantoor naar Hoofddorp. Hier is Leemans Schoenen nog steeds gevestigd, met de derde generatie, Jacques en Simon Leemans, aan de leiding. In 2015 vierde Leemans Schoenen groot feest wegens het 120-jarig bestaan.
 
Kwaliteit, service en comfort staan bij Leemans Schoenen voorop. Leemans begrijpt dat het belang van goede schoenen groot is. Schoenen moeten stabiliteit en ondersteuning bieden om het lichaam te beschermen. Elke voet is anders. Daarom werkt Leemans Schoenen met vele A-merken, die allemaal met eigen technologieën zorgen voor comfortabele schoenen van topkwaliteit. Zo biedt Leemans Schoenen een brede collectie, voor zowel dames als heren, met voor iedereen een geschikte schoen.
Graag nodigen wij u uit in onze winkel in de 4 meren te Hoofddorp voor persoonlijk advies.

 

Adres van Leemans Schoenen


Marktlaan 116
2132 DD Hoofddorp

023-5577930
Bekijk de website van Leemans Schoenen


Bekijk meer in de categorie: Kleding & Accesoires