Lauritsen Rijopleidingen

5% korting op alle rijopleidigen in de B categorie
15% korting op de eendaagse rijopleiding BE (aanhanger)

Welkom bij Lauritsen Rijopleidingen:
Een rijopleiding is een kostbare, persoonlijke aangelegenheid. Daarom is het van grootste belang de juiste rijschool  te kiezen. En die heb je nu gevonden! Lauritsen Rijopleidingen is een begrip in Nieuw Vennep en omstreken met 30 jaar ervaring. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel de theoriecursus als de praktijklessen worden gegeven volgens de nieuwste richtlijnen van de CBR en altijd met alle benodigde certificaten en trainingen voor de instructeurs.

Lauritsen Rijopleidingen biedt zijn cursisten o.a:
Uitstekende individuele rijopleiding
Betaalbare Lestarieven
Hoog slagingspercentage (Bron: www.rijschoolgegevens.nl)
Rijopleiding als spoedcursus of normaal in je eigen tempo
 
Werkgebied:
De rijlessen worden gegeven in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug,  Abbenes, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Beinsdorp, Bennebroek,  Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Hillegom, Hoofddorp, Lijnden, Lisse,  Lisserbroek, Nieuw Vennep, Rijsenhout, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.
Alle lessen worden gegeven met jong, goed onderhouden materiaal. Voor rijbewijs B met Opel Astra,Hyundai i40, Volkswagen Polo en Opel Corsa, voor rijbewijs B-E een VW Transporter met aanhanger. Ook voor automaat rijles.

Ook een aanvullende training voor rijden met de caravan of een andere grote aanhangwagen behoort tot de mogelijkheden. De opleidingen voor het theorie- en het praktijkexamen zijn volgens wettelijk voorschrift gesplitst: Onze theorieopleidingen worden gegeven in een modern multimedia instructielokaal met gebruikmaking van het nieuwste CBR materiaal.
 
Praktijk:
Bij aanvang van de praktijklessen duurt de les 1 uur, maar zodra de voertuigbeheersing het toelaat wordt dat uitgebreid naar 1,5 uur per les om maximaal rendement uit de lestijd te halen. De lessen worden niet gebruikt om andere cursisten te halen of te brengen, daardoor heb je altijd echt 1 of 1,5 uur les!
 
Motorrijbewijs:
Ook het motorrijbewijs A wordt door Lauritsen Rijopleidingen verzorgd, maar vanwege de specifieke individuele wensen en mogelijkheden kunnen we daar geen algemene info over verstrekken. Stuur ons een email waar u ook andere vragen kunt stellen.
 
Wil je meer informatie of wil je een proefles inplannen?
Neem dan contact op per telefoon of e-mail.

 

Adres van Lauritsen Rijopleidingen


Zaanden 5
2151 SE Nieuw Vennep

0252-6744994
info@lauritsen.nl
Bekijk de website van Lauritsen Rijopleidingen


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen Lessen & Trainingen