KVIK

Deens Design

Bij aanschaf van een complete keuken inclusief werkblad en apparatuur krijgt u een A-merk vaatwasser cadeau.


RON KRAMER
(Franchisenemer)

Sinds begin 2010  ben ik lid van de 'Kvik' familie en het bevalt nog steeds uitstekend. De reden vraagt u? Duidelijke heldere communicatie over oplossingen in het ontwerp en de prijzen. Als ik met klanten een afspraak heb voor hun nieuwe keuken laat ik graag zoveel mogelijk zien in de winkel. Een nieuwe keuken is niet iets wat u regelmatig koopt. Klanten die vol trots de winkel verlaten met het ontwerp van hun nieuwe keuken, geven mij elke keer weer een goed gevoel. Ik hoop u graag een keer aan tafel te ontmoeten. 
 
De leukste keukenwinkel van Haarlemmermeer en omstreken!
De keuken is het hart van het huis, de plaats waar wij elkaar ontmoeten, een praatje maken en waar we ons meest memorabele momenten beleven met vrienden en familie. Als u het ons vraagt verdient de keuken dezelfde zorg als wij onze geliefden geven.
Vrijwel alles wat we doen bij Kvik Cruquius - Hoofddorp weerspiegelt deze gepassioneerde interesse in de keuken. Wij geven om uw keuken !
 
  U merkt het aan onze verkoopadviseurs, die uw keuken
  ontwerpen, op basis van uw wensen en  behoefte.
  U merkt  het aan onze inspiratievolle showroom en u merkt, niet   in het minst, aan de talrijke tevreden klanten bij wie wij
reeds  een mooie keuken installeerden. Als u eenmaal besloten heeft bij ons een keuken te kopen, dan werken wij deze met  de grootste zorg af. Een keuken die wij samen met u hebben ontworpen en gerealiseerd!
 
Voor het maken van een tekening en offerte raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Wij reserveren dan ongeveer 2 uur uur voor u, om samen een Deense design keuken, badkamer of garderobekast te ontwerpen. Graag tot ziens in onze winkel!

Adres van KVIK


Spaarneweg 55
2142 EP Cruquius

023-5479563
Bekijk de website van KVIK


Bekijk meer in de categorie: Huis & Tuin Woonboulevard Cruquius