Jump Skillz

Indoor Trampoline

Kom op vrijdag- of zaterdagavond van 19:00 tot 22:00 uur een uurtje jumpen bij Jump Skilz en krijg op vertoon van de HoofddorpPas GRATIS een paar Jump sokken t.w.v. €2,50 uw totaal voordeel €5,50

*alleen voor personen ouder dan 12 jaar

Veilig jumpen bij JumpSkillz
Voorafgaand aan het sporten bij JumpSkillz wordt er een toelichting gegeven door onze toezichthouder. Ook hebben wij een aantal huisregels, deze worden weergegeven op een tv scherm en zijn goed zichtbaar zijn bij het betreden van het indoor trampolinepark. Zorg ervoor dat je de huisregels gelezen heb voordat je onze sporttoestellen in gebruik neemt.
 
De belangrijkste regel is “gebruik je gezond verstand”; Dan is het trampolinespringen voor iedereen een leuke gezonde sportieve ervaring. Ook tijdens de drukkere perioden denken wij aan de veiligheid en de beleving van onze gasten, daardoor houden wij ons aan een ‘veilig’ aantal gasten op het trampolinepark.
 
Gezond
Niet alleen is het trampoline springen bij JumpSkillz een leuke ervaring maar ook nog eens gezond. Zo is het trampolinespringen goed voor je motorische ontwikkeling en het verbranden van veel calorieën.Tevens werkt het trampolinespringen zeer ontspannend.
 
Horeca bij Jumpskillz
JumpSkillz in Hoofddorp beschikt over meerdere horecagedeeltes die uitzicht hebben over het complete indoor trampolinepark. Vanuit onze gezellige horeca kun je onze gasten verschillende sportieve activiteiten zien uitoefenen zoals jumpen,klimmen,dodgeball en indoor trainen tbv obstacle course racing. U kunt dit doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, een lekker glaasje wijn of diverse snacks.
 
Feesten en partijen bij JumpSkillz
JumpSkillz is de perfecte locatie voor indoor sport competitie’s (bedrijfs)feesten en partijen; in overleg kunnen wij je een compleet verzorgd arrangement aanbieden, aangepast naar jouw wensen en voor een aantrekkelijke prijs. Niets is ons te gek. Zo is het ook mogelijk om buiten onze openingstijden een feestje, partijtje,bedrijfsuitje, sport activiteit te organiseren of een compleet gedeelte van onze horeca af te huren speciaal voor jou en jouw gasten. feestjes en partijtjes vinden plaats in ons horeca gedeelte en niet op onze sporttoestellen, het is mede daarom ook niet toegestaan om onder invloed van alcohol onze sporttoestellen te betreden.

 

Adres van Jump Skillz


Daalmeerstraat 7
2131 HD Hoofddorp

023-5650044
info@jumpskillz.nl
Bekijk de website van Jump Skillz


Bekijk meer in de categorie: Sport, Sport- Artikelen, Kleding Attractieparken / Speel plezier