James Autoservice

40% korting op APK keuring, normaal €35,- met de HoofddorpPas €12,50 inclusief milieu meting en afmeld kosten voor zowel benzine als diesel motoren.

36% Korting op volledige Airco service, normaal €139,- met de HoofddorpPas €89,- Systeem leeghalen, afpersen, controleren en afvullen.

Welkom bij JAMES Auto Service van den Berg,
de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto’s en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.
 
Auto-onderhoud
Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Autoservice van den Berg in Hoofddorp aan het goede adres.
 
Banden en velgen
Ook voor uw autobanden en lichtmetalen velgen kunt u terecht bij JAMES. U kunt uw nieuwe banden en velgen laten monteren bij JAMES Autoservice van den Berg in Hoofddorp. U kunt direct een online afspraak inplannen bij de vestiging.
 
Haal- en brengservice
Kenmerkend voor JAMES is dat de klant centraal staat. Alle klanten kunnen rekenen op betrouwbaar en vakkundig onderhoud, persoonlijke service en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bij JAMES profiteert u ook van haal- en brengservice bij groot onderhoud.
 
Occasions
JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions. JAMES hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit.
 
Tot ziens bij JAMES Autoservice van den Berg in Hoofddorp!


 

Adres van James Autoservice


Graftermeerstraat 63
2131 AB Hoofddorp

023-7515280
Bekijk de website van James Autoservice


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen