Iris Beauty's

Nails & Lashes

10% korting op een nieuwe set gelnagels

10% korting op een nieuwe set wimperextentions (one by one)

Bij Iris Beauty's kunt u terecht voor kunstnagels en wimperextensions.
Met grote zorgvuldigheid en passie zullen uw nagels en wimpers worden verzorgd. Daarnaast staat hygiëne hoog in het vaandel bij Iris Beauty's

Gellak is voor de natuurlijke nagel.
Gellak is eigenlijk gewone nagellak die uithardt onder een UV- of led-lamp.
De gellak wordt op dezelfde manier opgezet als normale nagellak maar hard dus uit onder de UV- of LED-lamp.
Het voordeel van gellak versus nagellak is dat de gellak gelijk droog is en je dus niet bang hoeft te zijn dat je de kleur beschadigd.
Net als gewone nagellak kan je met gellak geen nagels verlengen of verstevigen 

 

Gelnagels zorgen voor bescherming en stevigheid en ze beschermen tegen het breken van zwakke, dunne en/of lange nagels.
Gel kan op de natuurlijke nagel gezet worden (dit heet een overlay), maar je kan ook de natuurlijke nagels verlengen met een tip.Een overlay op de natuurlijke nagel. bestaat meestal uit 4 laagjes; clear/base gel, 2 laagjes kleuren gel en de glans/top gel.
Elke laag wordt onder de UV- of LED-lamp uitgehard.
De gel is gelijk uitgehard en droog en je hoeft dus niet bang te zijn dat de kleur beschadigd.

 

Bij de wimperextensions One by One wordt er één wimperextension op één natuurlijk wimperhaartje bevestigd. Zo kunnen ze meegroeien en uitvallen met je natuurlijke wimpers zonder dat het schadelijk is.

Doordat je de aanhechting niet ziet zitten geeft het een natuurlijk effect, de extensions zien er precies uit zoals een natuurlijk wimperhaartje,
een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde.Wimper lifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers.
Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u en wijder ogende en sprekendere blik krijgt. Voordelen: • Blijft 6 tot 8 weken zitten • U heeft geen wimperkrultang meer nodig • Voelt licht en natuurlijk aan • Uw ogen lijken groter • De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

 

 

Adres van Iris Beauty's


Engelmanstraat 2
2131 WS Hoofddorp

06-31900478
irisbeautys@hotmail.com
Bekijk de website van Iris Beauty's


Bekijk meer in de categorie: Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging