InStyle haarmode

10% korting op het volledige assortiment verkoop artikelen.
 

InStyle haarmode is een kleine en gezellige kapsalon die sinds 2010 gevestigd is in Hoofddorp. Wij zijn een salon waarin kwaliteit en sfeer in een hoog vaandel staan en doen er ook alles aan om dit te behouden.
We hebben ruime openingstijden, voldoende parkeerplek voor de deur, en niet geheel onbelangrijk .... altijd een vers kopje koffie klaar staan.

Wij vinden het zeer belangrijk om met de tijd mee te gaan en volgen daarom ook regelmatig een cursus of een show. Ook zijn we zeer geautomatiseerd, dat wil zeggen dat we de gegevens opslaan in een kappers programma waardoor we altijd terug kunnen zien wat er voor eerdere behandelingen zijn toegepast, hoe lang het geleden is dat u bent geweest en welke producten u fijn vind.

Bent u voor de eerste keer bij ons dan zullen we u vragen of we de gegevens in de computer mogen zetten dit is natuurlijk alleen voor intern gebruik en zal absoluut niet worden doorgespeeld aan derden.

Dinsdag tot en met donderdag werken wij zonder afspraak en vrijdag en zaterdag met afspraak.
Natuurlijk kunt u altijd binnen wandelen., maar de afspraken gaan dan natuurlijk wel voor.
 
Lekkere koffie
Bij uw ontvangst in onze salon krijgt u uiteraard een heerlijke kop koffie of thee aangeboden. Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij ons in de salon.

Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.
Als u bij ons binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag ons uit. Wij geven graag een goed advies!
 
Iets te vieren?
In onze salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel.
Of het nu trendy of klassiek moet zijn, wij hebben voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.
 
Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor ons geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, higlights of lowlights, wij zijn er in gespecialiseerd. Wij vinden het leuk om u te adviseren!
 
Mannen!
Ook voor mannen gaan wij veel verder dan alleen knippen.
Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: "Dat staat interessant". Wij hebben de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!
 

Adres van InStyle haarmode


Hoofdweg 732
2132 BV Hoofddorp

023-5556833
Bekijk de website van InStyle haarmode


Bekijk meer in de categorie: Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging